Andra Frukost

När det ändå finns blåbär…

Hörni, innan jag börjar skriva om blåbären måste jag ju bara börja med att tacka för alla fina kommentarer jag fått om min nya header! Vad kul att ni gillar den! Jag tyckte det var dags att hotta upp bloggen lite, jag hade ju faktiskt haft samma header i två år. (Ett I-landsproblem, jag vet, men ändå.) När inspirationen att förnya ändå hade infunnit sig, passade jag på att lägga till bloggen på Facebook också, så nu kan man få uppdateringar till sitt Facebookkonto genom att klicka på ”Like-rutan” till höger i bloggens mariginal. Hippt värre.
Dagens blåbärsrecept är återvunnet från förra sommaren – man är ju miljövänlig och återvinner. Dessutom är det en liten påminnelse om vad man kan göra med alla blåbär som finns nu, för att förgylla sin vardagsfrukost:
Blanda 1 liter naturell, mild yoghurt (en sån där förpackning med sydländska, glada pensionärer på) med 1,5 dl socker, 1 urskrapad vaniljstång och 2 dl färska blåbär. Låt stå över natten så vaniljstången hinner ge smak, och njut sedan till frukost i flera dagar framöver!
20 augusti, 2011

5 kommentarer

  1. Haha, sötaste hunden! Sitter i stolen också, såklart. Vår lilla Björn börjar bli lite för stor för det där nu – han väger redan 20 kilo. Vart tar tiden vägen?!

  2. … och sedan vill man väl aldrig äta köpe-fruktyoghurt igen kan jag tänka mig?

    Dåligt blåbärs-år säger många att det är, men jag tycker allt att det finns ganska gott om blåbär jag.

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration