Andra Vardag

När katten är borta…

…äts det blodpudding. Häromveckan när jag var i Stockholm fick jag de här bilderna skickade till mig från Olof som ville visa att han och Bally åt blodpudding, som de alltid gör de gånger jag är bortrest.

Men blodpuddingen kan ju inte intagas i vanlig form, det vore ju ingen sport. Ni kommer väl ihåg det här? Jag undrar hur blodpuddingen kommer att ätas ikväll. Hanarna där hemma har helt klart tagit begreppet ”att leka med maten” till en helt ny nivå.

20 oktober, 2011

15 kommentarer

 1. Ha ha ha va festligt, men det hade inte fått mig att äta det ändå. Dottern däremot äääälskar blodpudding.
  Idag kom paketet från Nordljus, fyllt med lite mer överraskningar 🙂 Som att fylla år!!

 2. Hej!
  Jag läser din bakblogg då och då, och tänkte passa på att tipsa om en tävling som jag har fått presentera i samarbete med Tretti.se och Nespresso. 7 stycken espressomaskiner (Latissima+ från Nespresso, till ett värde utav cirka 3000:- /st) skall lottas ut.
  Man ska bidra med ett eget recept + bild (om man vill) så är man med och tävlar. Det är ännu inte så många bidrag i tävlingen, så jag tror vinstchansen är ganska stor med dina färdigheter. Tänkte bara tipsa dig om du vill vara med och tävla!
  Här är länken till tävlingen:

  http://co-tretti.se/7-sorters-kakor/

  (Glöm inte att skriva, i början utav receptet "Jag blev tipsad utav Tårtspecialisten", för att kunna vara med och tävla).

  Lycka till om du väljer att vara med! 🙂
  Kram,
  Malin
  http://www.tartspecialisten.se

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration