På baraenkakatill.se använder vi så kallade cookies som förklaras närmare nedan.
Vad är cookies?
Cookies är en liten textfil som placeras på datorn av en webbserver och fungerar som ett ID-kort. Cookies möjliggör att webbplatsen kommer ihåg viktig information som gör ditt besök på hemsidan bekvämare och för att förbättra din upplevelse som besökare. Cookies är så kallade passiva filer som inte kan sprida farlig programvara eller virus på din mobila enhet eller dator. Det finns två typer av cookies som kallas Permanent Cookie och Session Cookie.
Permanent Cookie
Denna typ av cookie sparar en fil som ligger kvar på besökarens dator. Den används till exempel för att kunna anpassa en webbplats efter besökarens önskemål, val och intressen samt för statistikuppföljning.
Session Cookie
Under tiden en besökare är inne på en webbsida, lagras denna typ av cookie temporärt i minnet på besökarens dator. Session Cookies försvinner när du stänger din webbläsare.
Cookies kan antingen vara förstahands-cookies eller tredjeparts-cookies. Förstahands-cookies placeras av hemsidan du besöker medan tredjeparts-cookies placeras av en annan part. Tredjeparts-cookies används ofta för bland annat Google Analytics, Facebook och Remarketing med syftet att förstå hur hemsidan används, hur man kan förbättra användarupplevelsen samt för att generera målinriktad annonsering.
Vilka cookies domän.se använder och hur man avaktiverar dessa
Läs mer om vilka cookies som används på den här hemsidan, deras syfte, deras livslängd och/eller ändra inställningarna för dem genom att bläddra mellan tabbarna här till vänster.
Great minds think alike! Vi hade Pain de Martins ljuvliga pumpa och fikon (aprikos) frallor till frukost. Lyx med nygräddat på morgonen!
Mums måste prova : ) kram Sofia
o, testa testa! Du är perfekt för mina cravings 🙂
Jag trodde bara du åt ljust bröd 😉 Visst blev de goda?! Blev lite full i skratt när du hade kallat den fralla, för Berra brukar reta mig när jag kallar frukostbullar för frallabullar. Han tycker det är övertydligt, att man kan säga bara fralla eller bullar. Men bara fralla för mig är franskbröd, som ljust rostbröd. Konstigt det där vad man benämner saker.
nästa gång vi har nattgäster ska jag lätt göra kalljästa frallor till frukost! det är ju liksom genialt att göra på kvällen och grädda på morgonen (och hjälp, vad goda de ser ut!)
angående bullar/fralla-diskussionen: hemma i skåne säger vi ofta frukostbullar, men här i göteborg är de totalt oförstående till det. de tycker att bullar är något som är sött, och fralla något som är som… bröd. tss.
Ska genast in och kika, dom ser jättevackra ut! Nybakat bröd är för mig hotell-lyx!
Ska kolla in! 🙂
Känner igen Charlottas kommentar om fralla/bulle diskussionen här på västkusten. För mig är en bulle i stort sett allt som är "styckbakat" – kanelbulle eller frukostfralla. Här envisas människorna med att en vetelängd är en bulle – vadå bulle? Det är ju en längd…eller ett vetebröd!. Som upplagt för förvirring på fredagsfikan… Säger en annan skåning i västkustexil