Andra

Ni är bäst!

Jag har världens bästa läsare! Jag är så glad för alla ni som läser min blogg, som kommenterar och som engagerar er. Ni ger mig så mycket glädje och inspiration, och det känns som att jag känner många av er, fastän vi aldrig har träffats. Ni är världens bästa, ville bara säga det! (Och jo, som framgår av bilden så tycker jag att det är jätteroligt att koka sås. Det är ju vin i den! 🙂

1 februari, 2011

18 kommentarer

 1. Du är för härlig! Som läsare är det en fröjd att få ta del av din generositet, glädje och alla goda recept och fina foton. Du är den första bloggen jag läser i min Google Reader feed när jag ser att ett nytt inlägg finns, heja heja:-) Jag skulle i princip kunna kommentera varenda inlägg men oftast blir det att man av ren bekvämlighet mest bara läser. Men bara så du vet så är det mycket uppskattat det du gör även om man inte alltid skriver det! Senast häromdagen tänkte jag "fan, hon har ett riktigt skönt liv" och det tycker jag verkligen du skapar för dig – en sann livsnjutare. You go girl! Kramar från Maria, som följer dig från San Francisco

 2. Det finns ju såklart en anledning till att du har många läsare! Du delar ju med dig av massa goda recept och upplevelser. Sen tycker jag att du skriver väldigt roligt, jag skrattar ofta med dig i dina historier. Texten i allmänhet är lättsam och ger glädje. Fortsätt som du gör! Jag som läsare uppskattar dig lika mycket som du uppskattar dina läsare. 🙂

 3. Ja jag kan inte göra annat än att hålla med alla föregående! Du verkar vara en underbar människa, det känns som man känner dig! Kram till dig, för att du är den du är ♥

 4. Jag föler också din blogg, och jag kan inte annat än att hålla med alla andra! Underbart Hellan!!!
  Prövade lövbiffsgratängen, mums! =)
  Påååååse på dig och stor kram Mia

 5. Härligt och inspirerade med människor som du!!!
  Glädjespridare, det behöver vi alla nu 🙂
  Jag fortsätter följa din blogg, och måste bara också säga att dina bilder är heeelt underbara!!
  /Anna

 6. Kan bara hålla med övriga kommentarer. Du skriver så härliga blogginlägg att de verkligen förgyller ens dag. Man sitter garanterat med ett stort leende efter att ha varit inne hos dig. Dessutom har du ju massor med goda och inpirerande recept, så TACK till dig ifrån Kaksmulan i Kanada 😉

 7. Ett stort tack för ditt engagemang, Olofs vackra bilder , blandat med humor o en stor kärlek till mat. Jag bor själv i regionen o tycker om att få tips om ställen att besöka, fik restauranger osv. Få inspiration i matlagningen o utforska njutningen i maten. Det är viktigt att prioritera kvalitet tycker jag, det ser jag att du gör med. Nu börjar jag känna mig som en karaktär i Solsidan hehe.

  Men som sagt, det är en väldigt trevlig blogg o riktigt snyggt fotad dessutom, tack!

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration