Andra

Ni är bäst!

Jag har världens bästa läsare! Jag är så glad för alla ni som läser min blogg, som kommenterar och som engagerar er. Ni ger mig så mycket glädje och inspiration, och det känns som att jag känner många av er, fastän vi aldrig har träffats. Ni är världens bästa, ville bara säga det! (Och jo, som framgår av bilden så tycker jag att det är jätteroligt att koka sås. Det är ju vin i den! 🙂

18 Kommentar

 1. MMCakeDesign

  1 februari, 2011 at 7:27 e m

  Vad jag älskar din leende! Och inte bara när det är förknipad med vin, he he! Helt förtjust i den glada Helena när du fikade med din vännina.

 2. Sofia

  1 februari, 2011 at 9:21 e m

  du har en mycket fin och härlig blogg som är en fröjd att följa kram Sofia i Hjo

 3. Maria

  2 februari, 2011 at 4:50 f m

  Du är för härlig! Som läsare är det en fröjd att få ta del av din generositet, glädje och alla goda recept och fina foton. Du är den första bloggen jag läser i min Google Reader feed när jag ser att ett nytt inlägg finns, heja heja:-) Jag skulle i princip kunna kommentera varenda inlägg men oftast blir det att man av ren bekvämlighet mest bara läser. Men bara så du vet så är det mycket uppskattat det du gör även om man inte alltid skriver det! Senast häromdagen tänkte jag "fan, hon har ett riktigt skönt liv" och det tycker jag verkligen du skapar för dig – en sann livsnjutare. You go girl! Kramar från Maria, som följer dig från San Francisco

 4. lina

  2 februari, 2011 at 10:31 f m

  Du ger mig massor av inspiration!!!!

 5. Emma

  2 februari, 2011 at 11:54 f m

  Och du har världens bästa blogg! 🙂 Varje gång man går in på din blogg blir man glad och inspirerad 🙂 Beroendeframkallande!

 6. Fridas kök

  2 februari, 2011 at 1:10 e m

  Det finns ju såklart en anledning till att du har många läsare! Du delar ju med dig av massa goda recept och upplevelser. Sen tycker jag att du skriver väldigt roligt, jag skrattar ofta med dig i dina historier. Texten i allmänhet är lättsam och ger glädje. Fortsätt som du gör! Jag som läsare uppskattar dig lika mycket som du uppskattar dina läsare. 🙂

 7. Foodelicious.se

  2 februari, 2011 at 3:39 e m

  Håller med! Du har en riktigt trevlig och underhållande blogg med fantastiskt fina/vackra bilder.

 8. Helena

  2 februari, 2011 at 4:15 e m

  Vad gulliga ni är! Tusen tack för era vackra ord, och en extra kram till Maria ända borta i San Francisco!

 9. Cupcakesfluffan

  2 februari, 2011 at 4:24 e m

  Du har ju en kanonbra blogg :-), så mycket härliga inlägg/recept

 10. Anna

  2 februari, 2011 at 6:57 e m

  Ja jag kan inte göra annat än att hålla med alla föregående! Du verkar vara en underbar människa, det känns som man känner dig! Kram till dig, för att du är den du är ♥

 11. Mia

  2 februari, 2011 at 8:22 e m

  Jag föler också din blogg, och jag kan inte annat än att hålla med alla andra! Underbart Hellan!!!
  Prövade lövbiffsgratängen, mums! =)
  Påååååse på dig och stor kram Mia

 12. Anna

  2 februari, 2011 at 8:57 e m

  Härligt och inspirerade med människor som du!!!
  Glädjespridare, det behöver vi alla nu 🙂
  Jag fortsätter följa din blogg, och måste bara också säga att dina bilder är heeelt underbara!!
  /Anna

 13. Kaksmulan

  3 februari, 2011 at 4:02 f m

  Kan bara hålla med övriga kommentarer. Du skriver så härliga blogginlägg att de verkligen förgyller ens dag. Man sitter garanterat med ett stort leende efter att ha varit inne hos dig. Dessutom har du ju massor med goda och inpirerande recept, så TACK till dig ifrån Kaksmulan i Kanada 😉

 14. Jemima

  3 februari, 2011 at 7:53 f m

  Elsker din blogg, og blir inspirert til å lage mat:-) Legger meg til som følger….

 15. Jenkki

  3 februari, 2011 at 8:24 e m

  Tack själv för en mycket underhållande och inspirerande blogg. Hälsningar från grannlandet!

 16. Jenny

  6 februari, 2011 at 8:40 e m

  Ett stort tack för ditt engagemang, Olofs vackra bilder , blandat med humor o en stor kärlek till mat. Jag bor själv i regionen o tycker om att få tips om ställen att besöka, fik restauranger osv. Få inspiration i matlagningen o utforska njutningen i maten. Det är viktigt att prioritera kvalitet tycker jag, det ser jag att du gör med. Nu börjar jag känna mig som en karaktär i Solsidan hehe.

  Men som sagt, det är en väldigt trevlig blogg o riktigt snyggt fotad dessutom, tack!

Lämna en kommentar