Andra Tävling

Novembermys – och en vinnare

Nu är vi mitt i novemberrusket, känner ni det? Löven är inte längre färgsprakande utan bruna, och det närmaste sprakande man kommer är elden i öppna spisen. Vi eldar ofta hemma nu om kvällarna, och sitter och äter vår middag i skenet från brasan. Sedan brukar vi titta på ett avsnitt av en TV-serie på dvd-box. Vi gör inte många knop om kvällarna just nu, som ni hör, men så här års är det så skönt att bara få vara inne och kura i sin fåtölj med en kopp varm choklad och bara vara. På fikat på jobbet häromdagen satt vi och diskuterade vilka TV-serier vi följer, då det slog oss att en sådan diskussion aldrig skulle förekomma i till exempel slutet på maj månad. Då handlar det om grilling, utomhusgympa och trädgårdsfix. Men jag gillar årstidernas kontraster, och njuter till fullo av det lugn som novembers höstrusk inbjuder till. Recept på extra lyxig varm choklad att mysa med i höstvädret finns här.

Som utlovat har jag en vinnare i BAKA-tävlingen, och det är Ankan som vinner en helårsprenumeration på tidningen BAKA. Grattis Ankan! Du har fått mail.

11 november, 2013

9 kommentarer

  1. Visst är det underbart med alla årstider vi har,och hösten är inget att förakta 🙂 Sprakande brasa,gott sällskap och nåt mumsigt att sippa på! Det är livet 🙂

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration