Andra

Nu på instagram!

Nu har även jag skaffat instagram, hör och häpna! Jag känner mig ytterst hipp och ungdomlig. Instagram är hur kul som helst har jag insett, såhär något år efter alla andra. På instagram kommer bilderna onekligen att vara lite sämre än på bloggen, men det är ju det som är charmen. Lite mera live. För de som känner sig lite mindre tekniskt bevandrade (som jag själv för, ähurm, inte så många dagar sedan) så är instagram en gratis app som man kan ha i telefonen. Lite som facebook, fast bara bilder och väldigt lite text. På instagram heter jag baraenkakatill.

Annars då? Imorgon är det måndag igen. Jag försöker ha en positiv inställning och tänka ”vad trevligt att jag har fått vara ledig så länge” istället för att tänka ”nu är ledigheten slut”. Det går sådär. Olof och jag har verkligen kommit in i en trevlig ledighetslunk där vi har ätit frukost länge, gått långa hundpromenader, tittat på TV-serier på dvd och lagat god mat. Men lite vardagsrutiner kan ju alltid vara trevligt också. Vi fikar ju på jobbet, till exempel.

Med fika i åtanke ska jag gå bort till köket och ta bara en kaka till (höhö) från plåten med havrekakor. Ha nu en riktigt mysig söndagkväll, kära vänner!

6 januari, 2013

4 kommentarer

 1. Som sagt, vi har ju en stenåldersmobil, modell antik, som varken har kamera eller appar så vi är djupt imponerade!
  Att vi överhuvudtaget kan konsten att telefonera utan att först prata med en växeltelefonist, är för vår del imponerande:)

  Ha en bra vecka, båda,
  kramar

 2. Måste bara säga att din blogg är härlig att läsa! Bilderna är en njutning för ögat och recepten är en njutning för gommen.

  (Och det är väldigt trevligt när Bally får vara med på ett hörn)

  Kram från mamma

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration