Andra Frukost

Äntligen på storpack!

När jag var och handlade häromdagen och min vana trogen strök förbi mejeriavdelningen likt en kelsjuk katt såg jag att min favorityoghurt nu har lanserats i storpack. Vilken total lycka! Jag har missbrukat den här kolayoghurten sen jag var 12. Jag välte nästan omkull en intet ont anande tant som gjorde misstaget att befinna sig i mejeriavdelningen samtidigt som mig i min ivriga ansats att haffa det enda paketet på hyllan. Men nu står det i tryggt förvar i min kyl. Låt frossandet börja!

24 oktober, 2011

19 kommentarer

  1. Förstår att vissa saker är man bara så förtjust i så att man nästan slår omkull små tanter:-) Lite nyfiken på hur länge en sån där förpackning varar när du satt tänderna i den "ler" Kram!

  2. jag har alltid älskat kolasmaken! Härligt att den kommit i storpack! Synd bara att den är så fet och mkt socker i….

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration