Andra

Nu tar vi fredag!

Nu tar jag fredag i sällskap av senaste numret av Lantliv och ett glas rött fredagsvin!

Olof passar på att rensa bort sticklingarna från jordgubbsplantorna, medan Bally sitter bredvid och agerar sällskapshund. Om en stund ska vi sätta igång grillen. Hoppas att ni har en lika härlig kväll!

9 september, 2011

9 kommentarer

  1. Visst är det härligt med fredagar :-)Man vet att man har en underbar helg framför sig.Mysigt att ta ett glas rött och sjunka in i ett härligt,inspirerande inredningsmagasin!! Du gör helt rätt.Kram Lenita

  2. Vilken härlig början på helgen, sitta och titta på grabbarna som jobbar, vila ögonen då och då i en tidning och smutta på ett glas vin! Vissa har det riktigt lyxigt;)

  3. Haha, det är faktiskt sant att han ser lite bister ut, den lille hunden. Vi brukar kalla honom för sura farbrorn, för när valpar och andra glada små hundar kommer fram och vill leka går han undan och tycker de är jobbiga.
    Hoppas att ni har en härlig helg allihopa!

  4. Vilket underbart hem ni verkar ha! Jag längtar tills jag har en lägenhet/radhus/hus med gräsmatta. Min stackars kille, som är så glad för att vi äntligen har kommit till ro i hemmet, så pratar jag om gräs hit och gräs dit (skyller på att jag är uppfödd på landet, ingen asfaltsflicka här inte). Är en flitig besökare på hemmet… Om vi bara hade lite mer pengar, skulle vi kanske kunna köpa det här: http://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-saby-gard-osterakers-kommun-ruddammsvagen-68-2501939. Priserna i stockholm är helt galna…

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration