Andra Frukost

Ny frukostfavorit

De senaste dagarna, eller snarare veckorna, har jag haft slut på bröd i förrådet och flera gånger tänkt att ”nu ska jag minsann baka nytt bröd”, men inte fått ändan ur vagnen och gjort det. Mitt i denna brödbrist har jag kommit på hur trevligt det är att starta dagen med uppskuren frukt och turkisk yoghurt med lite flytande honung på. Frukt i sig mättar ju inte för fem öre, men tillsammans med fet yoghurt står man sig minsann en bra stund! Jag älskar fet yoghurt. Den glada croissanten fyndade jag längst in i frysen, från croissantbaket jag hade med syrrans svärmor från Indien på nyårsdagen. Den blev som ny efter en snabbis i ugnen. Men även om man inte har en croissant som ligger och skräpar, så räcker det finfint med frukt, yoghurt och honung, och kanske ett kokt ägg. En ny, fräsch frukostfavorit!

29 mars, 2012

10 kommentarer

 1. Åh, vad gott! Vi kör alltid fruktsallad och turkisk yoghurt på kvällen, en riktig höjdare, speciellt om man är sugen på något gott (som jag alltid blir framåt kvällskvisten). Jag tänkte försöka mig på din ljuvliga dulce de lecheglass i helgen! Ska bli spännande…

  Kram på dig!

  /Kitty

 2. Hihi…jaa kom till mig så ska jag lära dig att laga macarons! lovar 😉

  Men vad lustigt, det där är ungefär min exakta frukost. Ett ägg, lite yoghurt och färskfrukt/blåbär 🙂 Och kaffe, måste ha mitt älskade kaffe!!

  Kram på dig vackra du

 3. Haha är det bara frun i huset som får äta? Jag ser nämnligen inget på tallriken på andra sidan bordet;)Och jag förstår att Bally inte vill ha en egen tallrik, "Frukt!!! matte måste ha blivit tokig…suck" Hihi
  Trevlig helg till er allihop!

 4. Ser riktigt mumsigt ut.
  Höganäs koppen med den lilla trä brickan till är så snygg. Jag och min man fick 2 st stålgrå små espresso koppar i julklapp.

  // Madeleine

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration