Andra Café och fika

Ny på jobbet

Det har flyttat in en Nespresso Citiz&Milk på vårt kontor. Jag är i extas, och dricker latte efter latte tills jag till slut mår illa och jämrar till min kollega Marija; ”Jag mår illa. Jag ska aldrig mer dricka kaffe”. Men hon bara skrattar och har till och med börjat ta tiden om eftermiddagarna hur lång tid det dröjer efter första latten innan jag deklarerar min officiella latte-mättnad.

Lattemätt eller inte, det är definitivt värt det! Så här fin är nykomlingen på jobbet, här i full färd med att göra en espresso i en av mina Hello Kitty-koppar som killarna på jobbet av någon outgrundlig anledning inte tycker är tillräckligt manliga att dricka ur.

Kaffet finns i små kapslar som beställs från Nespresso, och jag håller som bäst på att testa mig igenom alla olika sorter för att se vilken jag gillar bäst.


Godaste latten! Jag vet faktiskt inget fik i stan som serverar så god latte som den här maskinen gör. Fikat på jobbet har onekligen nått en ny dimension.

15 mars, 2011

12 kommentarer

  1. Förut var det latte en dag i veckan och ont i magens likaså. Nu, hör o häpna, är det IBIS ont i magen VARJE dag. Pust, ni skulle vara i mina kläder:- ) Kram Marija

  2. vi köpte en nespresso förra året, den är grym! fast vi har inte den där mjölkskummaren för vi dricker mest espresso. arpeggio är riktigt god, förresten!

  3. Efter 3 år med vår Nespresso så går det aldrig att gå tillbaka till presskaffe… eller "agua sucia" som min käre man refererar det som!

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration