Andra

Ny smak från Ben&Jerrys: Fairly Nuts

I mars släpps den nya smaken Fairly Nuts från Ben&Jerrys, det är en fairtrade-glass som fått sitt namn genom en tävling som Ben&Jerrys anordnade under 2009, och Fairly Nuts var det vinnande bidraget. Igår i Stockholm hade de en presslunch där Ben och Jerry själva närvarade. Attans att man inte bor i Stockholm… Men jag har hört att glassen ska vara riktigt god! Karamellglass med kanderade nötter och kolarippel har jag förstått att den ska smaka. Något åt det hållet. Och kan den blandningen bli annat än himmelsk? Jag kommer att finkamma frysdisken på ICA från och med mars i hopp om att glassen snart ska komma till en butik nära mig!

3 Kommentar

 1. Susie i köket

  26 februari, 2010 at 5:59 f m

  Jag håller helt med. Dags att spana in frysdiskarna…

 2. Matlust

  28 februari, 2010 at 12:38 f m

  Ben& Jerry är ju det godaste! Måste provas…

 3. I Nadjas kök

  1 mars, 2010 at 6:40 e m

  så gott det låter…denna glass måste jag hålla utkick efter…

Lämna en kommentar