Andra, Tidningar

Nya favorittidningen

Från att ha varit en tjej som bara läste ELLE och andra modetidningar har jag gått till att bli en tjej som istället bara läser mattidningar och mysiga inredningstidningar. Och jag älskar det. Nya favorittidningen är Lantliv, ett underbart magasin som blandar härliga hus på landet med tips om lantliga caféer och recept på goda menyer.

Receptdelen blev så poppis att den senare fick bli en egen recepttidning, som är minst lika trevlig som förelagan. Men ibland vill man bara dra på sig raggsockorna och sätta sig med sin lilla blandrashund i soffan, dricka en kopp té och äta marsipan och drömma sig bort till en herrgård på landet där golven är vitsåpade och takbjälkarna är rustika, och fingra längtansfullt på bilder av vit inredning och nötta möbler. Jag tror bestämt att jag måste börja prenumerera.

9 Kommentar

 1. Emma

  7 januari, 2011 at 2:59 e m

  Jag har gjort precis likadant! Dock finns fortfarande mina träningstidningar kvar. Annars är det mat och inredningstidningar för hela slanten! 🙂 Har varit himla sugen på att prenumerera på lantliv mat och vin ett tag. Det som stoppar mig är att jag inte hinner läsa de tidningarna jag redan har… Men jag vill iaf prenumerera på den! 🙂 Nästa gång det kommer ett bra erbjudande ska jag nog slå till iaf…

 2. Mårtenssons kök

  7 januari, 2011 at 4:46 e m

  Lantliv Mat o Vin köper vi ibland ett lösnummer av, ofta har de väldigt bra recept i den.

  Ha en skön helg!

 3. Kristin

  7 januari, 2011 at 4:57 e m

  jag har alltid läst mattidningar men mest alltommat och elle mat&vin. men nu i jul har jag börjat läsa lantliv och lantliv mat&vin. Jag älskar båda tidningarna och går också i prenumerationstankar nu…

 4. Angela hos Mormor Magda

  7 januari, 2011 at 6:18 e m

  Hej Helena!

  Jag hittade dig via CupCakefluffans polka-glass inlägg!

  Jag har dock varit här inne förr kom jag på, du har verkligen en helt fantastiskt fin blogg. Härliga recept och superfina bilder. Har för mig du hade jättefina bilder från Skördefesten! Och några superfina bilder när dina vänner tittar på en tårta du gjort!

  jag håller på att starta upp en småländsk glassfabrik som heter Mormor Magdas Därproducerade Glass!

  mvh Angela

 5. kaksmulan

  7 januari, 2011 at 6:41 e m

  Håller helt med, mina nya favorittidningar. Jag köpte med mig alla de hade från Sverige både mat& vin och inredning.

 6. Cupcakesfluffan

  7 januari, 2011 at 7:04 e m

  Köpte förra numret och det var första gången jag köpte det då, gillar tidningen och skall köpa det nummer som finns ute nu så fort jag är i affären nästa gång

 7. Sanne- Mina baktankar

  7 januari, 2011 at 8:24 e m

  Lantliv är en av mina favoriter också, men min man brukar pusta när den ligger i brevlådan för då vet han att det kommer nya inredningsideer till huset!

 8. Pernilla -Bli min jäst

  8 januari, 2011 at 11:46 f m

  Jag måste köpa Lantliv Mat och vin, jag älskar vanliga Lantliv!!! Det är verkligen den bästa inredningstidningen 🙂

 9. Sofie

  9 januari, 2011 at 6:15 e m

  Prenumererade några nummer på Lantliv mat o vin. Tyckte att de var riktigt bra! Nu prenumererar jag inte på någon. Kanske ska köpa lösnummer ändå?!

Lämna en kommentar