Andra Glass

Nytt från Ben och Jerry’s!

När jag fick höra att Ben&Jerry’s släppt två nya smaker hängde jag på låset hos den lokala glassbaren likt någon som inte ätit på en vecka. Det ligger i alla fall en viss sanning i det, jag har inte ätit glass på …nej, det var visst i förrgår. Glöm det. I alla fall så hade jag seriös provsmakning av glass igår. Här kommer utlåtandet:

Ben&Jerry’s Nordic Water Peace är en blandning av choklad- och vaniljglass med små peace-märken i choklad, samt några smuliga kakbitar här och var. Glassen var god, men den kommer inte i närheten av t ex Chocolate Macadamia, som nog är den glass som ligger närmast i smaken. Men det är ju bara min åsikt.

Ben&Jerry’s Coconutterly Fair är ingen kokosglass som jag först trodde, utan en chokladglass med kanderade nötter som har en smak av kokos. Kokossmaken är inte så framträdande, så den tar absolut inte över. En god glass! Inte högst upp på listan, men ändå väldigt god.

Så var det med det! Tänk om ändå glassprovning var ett riktigt yrke…

9 mars, 2011

9 kommentarer

  1. jag tänker mer och mer på glass nuförtiden, det måste väl ändå tyda på att våren är i antågande? jag tänker naturligtvis prova båda dessa, alla glassnyheter måste utvärderas!
    men det jag ser mest fram emot att testa är den nya daimstruten med päronglass, mmm!

  2. FairlyNuts är min favorit av alla! 🙂
    När syrran och jag var på fackmässa för restaurang-och hotellfolk fick man äta hur mycket glass som helst (hur mycket av allt egentligen). Fem timmar senare var vi trötta på allt med socker i sig men inte glass!
    Glass kan man aldrig få för mycket av! 😉

  3. Coconutterly Fair satt sambon och jag och smaskade i oss igår kväll. Trodde också att det skulle vara kokosglass så jag blev lite besviken för kokos är ju så gott! Men vi lyckades ändå sätta i oss hela paketet. Glass tackar man ju inte nej till i första hand 🙂

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration