På baraenkakatill.se använder vi så kallade cookies som förklaras närmare nedan.
Vad är cookies?
Cookies är en liten textfil som placeras på datorn av en webbserver och fungerar som ett ID-kort. Cookies möjliggör att webbplatsen kommer ihåg viktig information som gör ditt besök på hemsidan bekvämare och för att förbättra din upplevelse som besökare. Cookies är så kallade passiva filer som inte kan sprida farlig programvara eller virus på din mobila enhet eller dator. Det finns två typer av cookies som kallas Permanent Cookie och Session Cookie.
Permanent Cookie
Denna typ av cookie sparar en fil som ligger kvar på besökarens dator. Den används till exempel för att kunna anpassa en webbplats efter besökarens önskemål, val och intressen samt för statistikuppföljning.
Session Cookie
Under tiden en besökare är inne på en webbsida, lagras denna typ av cookie temporärt i minnet på besökarens dator. Session Cookies försvinner när du stänger din webbläsare.
Cookies kan antingen vara förstahands-cookies eller tredjeparts-cookies. Förstahands-cookies placeras av hemsidan du besöker medan tredjeparts-cookies placeras av en annan part. Tredjeparts-cookies används ofta för bland annat Google Analytics, Facebook och Remarketing med syftet att förstå hur hemsidan används, hur man kan förbättra användarupplevelsen samt för att generera målinriktad annonsering.
Vilka cookies domän.se använder och hur man avaktiverar dessa
Läs mer om vilka cookies som används på den här hemsidan, deras syfte, deras livslängd och/eller ändra inställningarna för dem genom att bläddra mellan tabbarna här till vänster.
Ser fin ut! Vad är det som gör just den till din favorittidning? Läser du utländska mattidningar också. Favoriter?
Håller helt med, de båda är mina klara favoriter också. Tror kanske det beror på att de är "systertidningar" till mode och inredningstidningar som gör dem lite mera "moderna" och snygga bilder mm.
Molly – Kaksmulan har en riktigt bra poäng i sin kommentar, jag tror att faktumet att de tidningarna är just systertidningar till mode/inredningstidningar gör dem extra bra. Och just ELLE Mat och Vin är alltid väldigt färgglad, har en otroligt snygg layout och lyxig känsla, till skillnad från en del andra svenska mattidningar. Alltid snygga foton med mycket fokus på rekvisita.
Av de utländska tidningarna finns den som jag anser är världens bästa; Donna Hay. Ingen annan mattidning har så vackra bilder! I min blogg under kategorin Tidningar finns många bilder från Donna Hay-tidningar, där vi har fotat av de finaste uppslagen för att visa dem.
Har samma favorittidning o är en prenumerant av Elle mat o vin : ) kram Sofia
Jag fick en prenumeration av Elle Mat och vin sist jag fyllde år. Och jag är ganska besviken, antagligen av samma anledning som ni verkar gilla den. Jag tycker det är alldeles för mycket "runt-omkring-trams" som kläder och möbler ( varför?) och på tok för lite mat. Att man visar lite porslin kan jag väl förstå, men jag tycker Elle är lite väl reklamig. Känns som mycket produktplaceringar. Håller med om att det är vackra bilder,och reportagen är ofta bra, men jag vill se fler recept.
Lantliv mat och vin är däremot en riktig höjdare. Jag och min mamma driver en liten mini-lunchrestaurang ( högst amatörmässigt, men med mycket matkärlek) och varje månad tar vi flera recept från Lantliv och sätter på månadsmenyn.
Men smaken är som bekant som baken – delad.
Eller som vi säger i skåne:
Smaken är som röven – klöven.
Inspirerande!