Andra Tidningar

Nytt i brevlådan!

Av alla svenska mattidningar är ELLE Mat och Vin min favorit, tätt följd av Lantliv Mat och Vin. Det här numret är lika färgsprakande och fullt med godsaker som vanligt, jag ska göra en djupdykning i det i helgen. Och så har de hottat upp sin hemsida också! Spana in ELLE Mat och Vin på nätet här.

19 januari, 2012

6 kommentarer

 1. Ser fin ut! Vad är det som gör just den till din favorittidning? Läser du utländska mattidningar också. Favoriter?

 2. Håller helt med, de båda är mina klara favoriter också. Tror kanske det beror på att de är "systertidningar" till mode och inredningstidningar som gör dem lite mera "moderna" och snygga bilder mm.

 3. Molly – Kaksmulan har en riktigt bra poäng i sin kommentar, jag tror att faktumet att de tidningarna är just systertidningar till mode/inredningstidningar gör dem extra bra. Och just ELLE Mat och Vin är alltid väldigt färgglad, har en otroligt snygg layout och lyxig känsla, till skillnad från en del andra svenska mattidningar. Alltid snygga foton med mycket fokus på rekvisita.

  Av de utländska tidningarna finns den som jag anser är världens bästa; Donna Hay. Ingen annan mattidning har så vackra bilder! I min blogg under kategorin Tidningar finns många bilder från Donna Hay-tidningar, där vi har fotat av de finaste uppslagen för att visa dem.

 4. Jag fick en prenumeration av Elle Mat och vin sist jag fyllde år. Och jag är ganska besviken, antagligen av samma anledning som ni verkar gilla den. Jag tycker det är alldeles för mycket "runt-omkring-trams" som kläder och möbler ( varför?) och på tok för lite mat. Att man visar lite porslin kan jag väl förstå, men jag tycker Elle är lite väl reklamig. Känns som mycket produktplaceringar. Håller med om att det är vackra bilder,och reportagen är ofta bra, men jag vill se fler recept.

  Lantliv mat och vin är däremot en riktig höjdare. Jag och min mamma driver en liten mini-lunchrestaurang ( högst amatörmässigt, men med mycket matkärlek) och varje månad tar vi flera recept från Lantliv och sätter på månadsmenyn.

  Men smaken är som bekant som baken – delad.

  Eller som vi säger i skåne:
  Smaken är som röven – klöven.

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration