Andra Tidningar

Nytt nummer av Donna Hay

Häromdagen damp senaste numret från min långväga favorittidning Donna Hay ner i min snöiga brevlåda. När jag stod där i minusgrader och borstade bort snö från tidningen längtade jag verkligen bort till andra sidan jordklotet. Tidningen är ju gjord i Australien, och där är det sommar nu. Sommaren känns väldigt avlägsen på Öland just nu… Men det är i alla fall ljust när man kör till jobbet nu, och bara det är ju ett stort framsteg!

För att göra oss nordbor riktigt avundsjuka har fototeamet varit på Mauritius och fotat… Som om de verkligen behövde det, när de nu har sommar i härliga Australien… 😉

I sommar ska jag odla tomater! Min kompis Linda har sått sina frön redan nu.
16 februari, 2010

5 kommentarer

  1. Vilken "slap in the face" att bara kika lite på dessa sommarbilder. Jag vill också ha värme. Men visst känns det väl som det är lite lite vår i luften iaf… Tomater bara måste du odla. Det kan bli hur mycket tomater som helst på en planta.

  2. nu har jag också lagat falukorv provencale, körde en blandning mellan ditt och melkers recept 😉 men himla gott var det! tänk att falukorv kan vara så gott…

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration