Andra Tidningar

Nytt nummer av Elle Mat och Vin

Igår hittade jag förutom de för sommaren obligatoriska tvestjärtarna i brevlådan även senaste numret av Elle Mat och Vin! Jag ska sätta mig ute på terrassen och njuta av att solen är tillbaka, läsa min nya tidning, äta lite glass, och inviga mina nya glasögon som får mig att se extra smart ut. Det kommer att bli en riktigt bra eftermiddag, det känner jag på mig.

27 juli, 2010

4 kommentarer

  1. jag vill också ha en terrass! och nya numret av elle mat & vin skulle inte heller sitta fel. skulle sitta ännu bättre om jag hade en terrass…

    ja, fresh island är helt klart bästa dipen! nu när inte world spices, triple pepper eller caesar-diperna finns längre. vad hände med alla goda diper? jag marinerade kycklingfilé i fresh island-dip en gång. görgott. sen brukar jag göra lövbiffsgryta på den också. mmm. fresh island, den går att ha till allt!

  2. Nu väntar jag bara på att den ska dimpa ned i min brevlåda också. Min favorittidning, och en så härlig känsla när det ligger en svensk tidning och väntar i postboxen.

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration