Andra, Tidningar

Nytt nummer av Elle Mat och Vin

Igår hittade jag förutom de för sommaren obligatoriska tvestjärtarna i brevlådan även senaste numret av Elle Mat och Vin! Jag ska sätta mig ute på terrassen och njuta av att solen är tillbaka, läsa min nya tidning, äta lite glass, och inviga mina nya glasögon som får mig att se extra smart ut. Det kommer att bli en riktigt bra eftermiddag, det känner jag på mig.

4 Kommentar

 1. Emma

  27 juli, 2010 at 2:53 e m

  Fick också hem den nyss! 🙂

 2. Pernilla

  27 juli, 2010 at 6:22 e m

  jag vill också ha en terrass! och nya numret av elle mat & vin skulle inte heller sitta fel. skulle sitta ännu bättre om jag hade en terrass…

  ja, fresh island är helt klart bästa dipen! nu när inte world spices, triple pepper eller caesar-diperna finns längre. vad hände med alla goda diper? jag marinerade kycklingfilé i fresh island-dip en gång. görgott. sen brukar jag göra lövbiffsgryta på den också. mmm. fresh island, den går att ha till allt!

 3. Kaksmulan

  28 juli, 2010 at 2:09 e m

  Nu väntar jag bara på att den ska dimpa ned i min brevlåda också. Min favorittidning, och en så härlig känsla när det ligger en svensk tidning och väntar i postboxen.

 4. Mikkan

  30 juli, 2010 at 7:38 f m

  Dagen när Elle M&V kommer i brevlådan är helig, då är det fåtölj och kaffe som gäller! 🙂

Lämna en kommentar