Andra Tidningar

Nytt nummer av ELLE Mat och Vin!

Äntligen har ett nytt nummer av ELLE Mat och Vin landat i affärerna! Det är jultema som gäller och massor av finfina recept och inspiration inför julen. Receptet på drinkarna på framsidan verkar jättegott, det måste jag prova. Nu kanske ni undrar ”läser hon varenda mattidning som finns eller?” Men det gör jag faktiskt inte. (Bara nästan.) Jag läser till exempel inte Laga Lätt (längre), eftersom jag inte tycker att det är kul med nyttig mat. Däremot ska den inte dissas helt, min mamma tycker till exempel att den är jättebra. Men personligen tycker jag att ELLE Mat och Vin och Allt om Mat har roligast recept, och är finast att bläddra i. För att inte tala om Donna Hay!

20 november, 2009

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration