Andra, Tidningar

Nytt nummer av ELLE Mat och Vin

Igår när jag kom hem väntade senaste numret av ELLE Mat och Vin i brevlådan. Som vanligt är numret späckat med fina bilder och recepet, och den här månaden firar tidningen dessutom 15 år. Till skillnad från när jag var 15 år har ELLE mycket mer på sin repertoar än bara kladdkaka och pasta. Tur att man utvecklas. Och vad tidningen ELLE gäller, så har den utvecklats till en av Sveriges bästa mattidningar. Den allra bästa, skulle jag nog faktiskt vilja säga.

6 Kommentar

 1. Gourmetmorsan Madeléne

  30 september, 2010 at 6:25 f m

  Kan bara hålla med…den toppar alla mattidningar ever…Kram Gourmetmorsan

 2. MariMiloCakeDesign

  30 september, 2010 at 7:43 f m

  ok jag är övertygad och kommer att köpa den nya nummer också

 3. Emma

  30 september, 2010 at 8:14 f m

  Min favorit mattidning är också Elle 🙂

 4. Kaksmulan

  30 september, 2010 at 1:27 e m

  Samma här… och nu väntar jag bara på att det nya numret ska hitta hit till min brevlåda i Kanada också. Det är en extra bonus att få en svensk tidning i brevlådan ibland.

 5. Erika - Bakglädje

  30 september, 2010 at 2:26 e m

  Den köpte jag idag, men har inte läst den än. Mat- och baksurfar lite först. 🙂

 6. Håkan och Anki

  30 september, 2010 at 3:41 e m

  Alltså, vi skäms nästa för att säga det men vi har aldrig tittat i den… Men vi tar er alla på ordet och ska inhandla senaste numret så fort vi får en chans!

Lämna en kommentar