Andra Tidningar

Nytt nummer av Lantliv Mat och Vin

Igår fick jag hem senaste numret av Lantliv Mat och Vin. Nu skrivs det redan om julmat och nyårssupé. Och själv har jag inte ens firat att det är höst med att baka en morotskaka. Skandal.

2 november, 2010

11 kommentarer

  1. Har inte heller insett att det snart är jul. Tyckte nyss att det var sommar… Har velat läsa den där tidningen. Hur tycker du att den är? 🙂

  2. Jag köpte en igår med. Dock inte denna… var ett julexemplar.. hm… var nog väldigt trött för jag har totalt glömt vilken tidning det var *hahaa*
    I vilket fall som helst.. nu börjar julen dyka upp överallt.. även i tidningarna 😉

  3. Ja, nu kommer man inte undan längre. Nu börjar julspecialerna. 🙂 Jag tycker det är småmysigt även om det kan kännas lite tidigt… Dock tyckte jag att du tänker alldeles rätt i att baka en morotskaka för hösten. Lev i nuet, det är ju höst nu!

  4. Fick oxå den tidningen i veckan och tyckte att det var lite tidigt med julmat. Men idag upptäckte jag att grannen satt upp adventsljusstaken!

  5. Tidningen är absolut läs-worthy! Jag ska erkänna att jag inte har hunnit mer än att bläddra i det här senaste numret, men i de tidigare nummer de har givit ut (tidningen är ganska ny) har det funnits massor av recept jag sparat och lagat flera gånger!) 🙂

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration