Andra

Nytt på frukostbordet – och filmtips!

Jag måste ju bara visa upp en del av det som låg i goodiebagen på bloggeventet! Den här fina témuggen från Höganäs, bland annat, den lila mjölkkannan från Mateus och det ljuvliga doftljuset från Durance. Allting från generösa Länna Möbler. Sådana här raringar passar perfekt till helgfrukosten!

Och inför kvällen vill jag tipsa om en alldeles underbar film vi såg häromdagen – Woody Allens Midnatt i Paris. Inte för att jag har sett så många av hans filmer, men jag tror inte att det här är en typisk Woody Allen-film, om det nu finns en sådan genre. Filmen är glad, härlig och alldeles underbar! Den handlar om litteratur, konst och tjugotalets kreativa Paris. Men på ett otroligt lättsamt och roligt sätt, man blir glad och inspirerad av den. Och man blir så sugen på att åka till Paris att det inte är klokt! Tänk – en vårweekend i Paris, vad härligt!

18 februari, 2012

11 kommentarer

 1. Den muggen har jag också ett ex av, fast i rött. Perfekt till te och underbar att värma händerna runt. Man kan ha varm choklad i den med… eller lördagsgodis. 😉

 2. Tack för tipset! Själv hyrde jag 3(!) filmer förra helgen. Blev inte nöjd med någon av dem, trodde de skulle vara bättre! (Bridesmaids, Larry Crowne och Eat, pray, love.)

  Ha en skön helg!

 3. ÅÅå det var inte illa! Allt var superfint! Så ska en goodie-bag vara!!
  Har bara sett början av den filmen, men den verkar bra. Owen Wilson brukar alltid göra lättsamma, lagom roliga filmer. Perfekta till myskvällar!

 4. hmm jag var ju liiite avundsjuk redan innan som misasde bloggevent… vi kan väl säga som så, det blev inte bättre 😉
  Får väl hyra filmen och öppna en flaska vin för att komma över detta trauma.. ;D

 5. Visst är filmen härlig. Jag gillar Owen Wilson skarpt. Woody Allen har gjort ett antal mer lättsamma filmer med samma härliga känsla. Alla värda att ses. Ha en härlig helg

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration