Andra

Nytt på frukostbordet – och filmtips!

Jag måste ju bara visa upp en del av det som låg i goodiebagen på bloggeventet! Den här fina témuggen från Höganäs, bland annat, den lila mjölkkannan från Mateus och det ljuvliga doftljuset från Durance. Allting från generösa Länna Möbler. Sådana här raringar passar perfekt till helgfrukosten!

Och inför kvällen vill jag tipsa om en alldeles underbar film vi såg häromdagen – Woody Allens Midnatt i Paris. Inte för att jag har sett så många av hans filmer, men jag tror inte att det här är en typisk Woody Allen-film, om det nu finns en sådan genre. Filmen är glad, härlig och alldeles underbar! Den handlar om litteratur, konst och tjugotalets kreativa Paris. Men på ett otroligt lättsamt och roligt sätt, man blir glad och inspirerad av den. Och man blir så sugen på att åka till Paris att det inte är klokt! Tänk – en vårweekend i Paris, vad härligt!

11 Kommentar

 1. Karolina

  18 februari, 2012 at 10:06 f m

  Den muggen har jag också ett ex av, fast i rött. Perfekt till te och underbar att värma händerna runt. Man kan ha varm choklad i den med… eller lördagsgodis. 😉

 2. Hovkonditorn

  18 februari, 2012 at 10:36 f m

  Ja, den filmen gillade vi också! Ha det bra!

 3. Lisa

  18 februari, 2012 at 10:36 f m

  Tack för tipset! Själv hyrde jag 3(!) filmer förra helgen. Blev inte nöjd med någon av dem, trodde de skulle vara bättre! (Bridesmaids, Larry Crowne och Eat, pray, love.)

  Ha en skön helg!

 4. Anki

  18 februari, 2012 at 3:00 e m

  ÅÅå det var inte illa! Allt var superfint! Så ska en goodie-bag vara!!
  Har bara sett början av den filmen, men den verkar bra. Owen Wilson brukar alltid göra lättsamma, lagom roliga filmer. Perfekta till myskvällar!

 5. Kaksmulan

  18 februari, 2012 at 7:47 e m

  hmm jag var ju liiite avundsjuk redan innan som misasde bloggevent… vi kan väl säga som så, det blev inte bättre 😉
  Får väl hyra filmen och öppna en flaska vin för att komma över detta trauma.. ;D

 6. carolina - nygift!

  18 februari, 2012 at 8:46 e m

  Ja, den filmen är fin, vi såg den för två veckor sen =)
  Har massa höganäs hemmdaga också, vardagsporslinet 😉
  Taika kör vi till finare =)

 7. Sahra

  18 februari, 2012 at 10:19 e m

  Visst är filmen härlig. Jag gillar Owen Wilson skarpt. Woody Allen har gjort ett antal mer lättsamma filmer med samma härliga känsla. Alla värda att ses. Ha en härlig helg

 8. Sofie

  19 februari, 2012 at 10:12 f m

  Vilken grym goodie-bag! Avis!:)

  Var sugen på att se den filmen när den kom på bio!

 9. Malin`s Diner

  19 februari, 2012 at 12:34 e m

  Problemet är att jag inte får min sambo med på såna filmer, inte ens hemma i soffan. Får bli när han är i väg, vilket inte händer så ofta.

  Kram

 10. Tant Gul

  19 februari, 2012 at 9:16 e m

  Fin mugg och kanna! Filmen är jättebra! jag har nog sett de flesta av hans filmer och vill nog påstå att det är en typisk woody Allen-film.:-)

Lämna en kommentar