Andra Öland

Öländsk sparris

Nu har äntligen den öländska sparrisen börjat komma upp ur jorden! I helgen köpte vi de allra första, nyskördade sparrisarna i Björnhovda.

De slängdes snabbt på grillen…
…och serverades sedan med Olofs vitlöksbröd, kött och potatis!
6 maj, 2010

12 kommentarer

  1. alltid gott med sparris ;=9 jätte fint bild….
    men om du stecka med räkor det blir gott också jag kan ge dig recept om du vill och jag tror du kommer att älska säkert hehe

  2. Underbart med färsk sparris! Du anar inte hur avundsjuk jag är på er för att ni bor på öland! Jobbar ni på ön eller i kalmar? Kul att ni bott utomlands,det är en annan dröm hos oss,att nån gång får göra det,i värmen!
    Ha en härlig helg! Kram Malin

  3. recept för wokat räkor men sparris..
    tiger räkor
    vitlök
    sparris
    gullök
    socker 2 tsk
    ostron sås 1 msk
    mushroom soy sås 1 tsk
    2 msk olj
    stecka vitlök till lite gil färg
    tillsätt räkor(skalade) stecka till räkorna blev röda färg
    tillsätt socker, soy sås , ostronsås och grönsaker
    (jag tror att du kan göra och de är vänligt gott)

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration