Andra Sallad

Onsdagsmys!

Alltså – varför nöja sig med bara fredagsmys när man kan onsdagsmysa också? Efter prima alternativ till after work, eftersom man kan göra det hemma i favoritfåtöljen iklädd pyjamasbyxor och ha sin lilla blandrashund bredvid. Nu när höstrusket gör att löven rasslar i träden utanför fönstren känns det dessutom extra befogat med soffhäng och kvalitetstid, fastän det må vara mitt i veckan.

Kvällens middag blir den tacksamma salladen (chockerande att jag äter sallad, jag vet, men den innehåller faktiskt såväl ugnsrostad parma som hyvlad parmesan) Söndagssallad. Förutom tidigare nämnda ingredienser innehåller den även pocherat ägg, krutonger och blandade salladsblad. Enkelt och gott!

14 september, 2011

17 kommentarer

  1. Viktigt att ta tillvara på alla mysstunder man kan hitta :-)Inte glömma att njuta av livet! Behöver inte bara vara helgmys utan man kan även piffa upp vardagarna och lyxa till sig lite. Salladen såg fantastiskt god ut 🙂 Önskar er alla en underbar onsdagskväll. Kram!

  2. Jag onsdagsmyser också OCH firar! Firar att jag idag avverkat min första lektion i italienska. På ABF visserligen men jag tror nog det blir SÅ bra. Att läraren ÄR italienare gör nog saken bara bättre!
    Firar med en *harkel* fryspizza och ett glas rött, italienskt. Ibland får man inte vara så kinkig (syftar på maten, inte vinet *s*)

    Ha en skön fortsättning på onsdagen. (Å snart är det fredag!! 😀 )

  3. Va?! Både fredagsvin och söndagssallad mitt i veckan! Du kan väl säga till nästa gång det är AW hemma hos dig. Helt klart skönare dress code än på Harry´s 🙂

  4. De glasen har jag också, fast nerpackade i en låda i Skåne för tillfället. 🙂

    Visst kan man onsdagsmysa, det gjorde vi med, med en flaska skumpa som C överraskade mig med! Helt plötsligt känns det inte så farligt att jobba två dagar innan helgen.

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration