Andra Kokböcker

Orgie med Ernst

Idag hade min jobbarkompis Marija med sig den nya boken Jul med Ernst till jobbet. Efter att ha skummat snabbt i den kan jag konstatera att boken är full av inspirerande vinterbilder, foto-orgier på Ernst i raggsockor framför brasan och Ernsts typiska citat i stil med att aprikoser är sensuella.

Jag har aldrig följt Ernsts TV-program, (jag vet bara att mormor brukar vara arg på honom) men jag tror att jag gillar den här boken! Recept på shortbread med apelsinsmak blandas med vintriga blomsterarrangemang, allting ackompanjerat av riktigt fina foton. Jag ska bläddra vidare i den ikväll!

18 november, 2009

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration