Andra

På väg hem från Läsö

Hallå där ute! Jag har inte gått under jorden, jag har bara befunnit mig på den danska ön Läsö ett par dagar. Internetuppkopplingen har varit lite till och från, men nu är jag tillbaka igen! Idag blir det ett snabbstopp i Göteborg innan jag kommer hem till Öland igen framåt kvällen. Ni kommer att få se många fler bilder från Läsö i dagarna, så var beredda på en mindre Danmarksorgie! 

28 juni, 2012

2 kommentarer

  1. Trevligt! Aldrig varit där. Har för mig att det är lite knixigt att ta sig dit. För visst är det så att man måste åka till Danmark först!? Ser fram emot rapport!

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration