Andra Butiker

På Vasastans Ost

Ofta när vi är i Stockholm bor vi hos våra vänner i Vasastan. Just den här helgen hade de sjappat iväg till New York, så vi fick klara oss själva. Men i Vasastan är det inga problem, inte när det finns så mycket gott som det gör där! Jag älskar alla små bagerier, caféer och butiker. Speciellt guldkornet Vasastans Ost.

Här handlar jag kola tillverkad av de störtcoola och duktiga tjejerna på Pärlans Konfektyr. Min favoritsmak är den med vanilj och havssalt.

Ost, ost, ost!

Och så har de seriös provsmakning också, vilket jag finner mycket kontinentalt. För att inte tala om vinbar! Och mat. Och matlagningskvällar. En butik helt och hållet i min smak!

19 november, 2012

5 kommentarer

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration