Andra

Pannkakor, vårtecken och fika

Godmorgon kära vänner! Då var påskledigheten slut, och man är tillbaka på jobbet igen. Snart får det bli en rejäl latte från kontorets Nespressomaskin. Jag hittade några bilder i kameran från söndagen och måndagen, men själva påskfirandet ligger kvar i Olofs kamera och jäser. (Ungefär i samma takt som min magsäck med tanke på allt jag stoppat i mig i påsk.) I söndags blev det pannkaks-lunch! Jag fyndade rester från den i morse som jag åt till frukost. Trevlig start på måndagen.

Sedan bar det av till Gårdby Café och Lanthandel med Olof och svärmor.

Att våren är här syns på alla pasteller i butiken…

…och på alla nya kläder! Det är livsfarligt att åka dit.

Igår försökte vi vara duktiga i trädgården, men det var så kallt att vi gick in efter en stund. Det kommer ju fler helger. Men jag såg minsann en del små tulpanknoppar, och det var fullt med små, små löv på hortensiorna. Underbart med vårtecken!

10 april, 2012

10 kommentarer

 1. Hejsan hej!

  Den butiken hade jag inte tackat nej att tillbringa några timmar i. Verkligen mysig och något att komma ihåg inför planerandet av vår gårdsbutik.

  Kram Malin

 2. Hej! En annan får ju vara ledig hela veckan 🙂 Eller nästan, måste in o jobba en dag iaf. Vilken härlig butik ni hade varit till, jag föll för vimplarna… så fina!
  Ha det gott!

 3. Ser ut att vara en drömbutik, helt i min stil 🙂 Man borde kanske planera semestern efter alla fina butikstips som dyker upp här i bloggvärlden 😉
  Pannkakor, mums … nästa helgbrunch istället för scones som det blev den här helgen.
  Kram Suz

 4. Jag vill också ha vårväder så det är mysigt med trädgårdsfix. Men åka till Gårdby funkar finfint istället. Där kan man nästan säga att det går att köpa lite av våren 😉

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration