Andra Butiker

Skyltar från Papeterie i Göteborg

Nu är det inte så länge kvar tills jag ska åka och hälsa på min fina kompis Tessan som bor i trakterna kring Borås. Då brukar vi alltid åka till Göteborg för lite ohämmad shopping, och vi kommer aldrig ut tomhänta från favoritbutiken Pateterie i Nordstan…

Förutom jättefina förvaringsboxar, kort och presentpapper säljer de sådana här fina skyltar som passar alldeles ypperligt i köket. Allting blir lite roligare med muffins, helt enkelt.
14 januari, 2010

3 kommentarer

  1. haha, jag flyttade nyss runt på min griffeltavla med chokladbitar på från papeterie 🙂 ville egentligen också ha en med muffins men den fanns inte kvar så det blev lite chokladbitar istället. funderar på att slå till på en fin klocka också! om du ska till göteborg så får du inte missa balders hage heller, fast det visste du väl kanske redan. bästa affären som jag köpt ungefär all min köksinredning i!

  2. Åh, Papeterie är ett riktigt måste här i Göteborg! Hoppas du inte missar Balders Hage och Grandma´s också, de kommer säkert vara i din stil. Och en afternoon tea på Biscuit vid Haga.

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration