På baraenkakatill.se använder vi så kallade cookies som förklaras närmare nedan.
Vad är cookies?
Cookies är en liten textfil som placeras på datorn av en webbserver och fungerar som ett ID-kort. Cookies möjliggör att webbplatsen kommer ihåg viktig information som gör ditt besök på hemsidan bekvämare och för att förbättra din upplevelse som besökare. Cookies är så kallade passiva filer som inte kan sprida farlig programvara eller virus på din mobila enhet eller dator. Det finns två typer av cookies som kallas Permanent Cookie och Session Cookie.
Permanent Cookie
Denna typ av cookie sparar en fil som ligger kvar på besökarens dator. Den används till exempel för att kunna anpassa en webbplats efter besökarens önskemål, val och intressen samt för statistikuppföljning.
Session Cookie
Under tiden en besökare är inne på en webbsida, lagras denna typ av cookie temporärt i minnet på besökarens dator. Session Cookies försvinner när du stänger din webbläsare.
Cookies kan antingen vara förstahands-cookies eller tredjeparts-cookies. Förstahands-cookies placeras av hemsidan du besöker medan tredjeparts-cookies placeras av en annan part. Tredjeparts-cookies används ofta för bland annat Google Analytics, Facebook och Remarketing med syftet att förstå hur hemsidan används, hur man kan förbättra användarupplevelsen samt för att generera målinriktad annonsering.
Vilka cookies domän.se använder och hur man avaktiverar dessa
Läs mer om vilka cookies som används på den här hemsidan, deras syfte, deras livslängd och/eller ändra inställningarna för dem genom att bläddra mellan tabbarna här till vänster.
Mmmm vad gott det ser ut! Blir genast sugen på saffran – och lussebullar när du nämner det!!
Jag har nyss köpt hennes nya bok men har inte hunnit titta igenom den helt än. Det där receptet låter inte alls fel, jag gillar verkligen saffran och pasta.
Mmm gillar också saffran så detta måste jag nog ta och testa. Har bara haft det till fisk och skaldjur eller kyckling men kan tänka mig att choritzo och saffran passar jättebra ihop,
Ser gott ut, har ännu inte testat saffran i mat, bara i lussekatterna, men saffran är så gott
J, snart är det jul, det konstaterade barnen på Ankis förskola idag. När vi räknade efter så visade det sej att det är "bara" är 12 veckor kvar! Huga…
Hoppas ni får en trevlig matsurfning i kväll!
Mmm, det där såg inte dumt ut alls, är pasta-tokig 🙂
Tack för ditt Fina inlägg på min sida. På den här sidan kan man bara vara om man vill dregla skämt och sido alltid goda och inspererande recept tack för det.Kram kram
jag har himla svårt för saffran i mat faktiskt, eller nu när jag tänker efter tycker jag ju faktiskt inte om lussebullar heller så jag har nog svårt för saffran överlag, men det blir en himla fin färg av det 🙂
jag är också ganska bra på att hitta på undanflykter till att inte skriva, det senaste året har jag haft som ursäkt att jag vill döpa om en av huvudkaraktärerna för hans namn påminner för mycket om en jag känner på riktigt men sen kan jag inte komma på nåt namn som passar lika bra. vad är det för kass ursäkt egentligen? tänk om man hade haft lite självdisciplin, då skulle jag nog skrivit klart den där boken för längesen. jag vet ju precis hur den ska sluta!
på tal om paolo här nedanför så har jag blivit läskigt förtjust i honom på sistone, fast inte pga hans matlagning utan för att jag tyckte han var så himla bra som programledare för robinson så nu tjatar jag sönder öronen på stackars jimmy om att jag vill att robinson ska börja igen 😉
Saffran fungerar så himla bra med pasta. Nu måste jag ju ha lite pappardelle också…
Låter spännande, enda gången jag ätit saffran i mat är i fisksoppa och i ris, men jag håller med, det är gott. Blir lätt lite för torrt för mig dock när man blandar i allt i pastan, pastan suger åt sig så himla mycket av vätskan, tycker inte du det? Fast man behöver ju inte blanda innan såklart…
Kram Malin
ooo lussekatter…så himla gott 😀
ciao, bellissimo il tuo blog, mi sono unita ai follower!
Vad gott det låter! Förut brukade jag göra en pastasås med saffran, lax, grädde, rödparika och lite annat.. den ska ja göra snart igen!
Den här smakkombinationen verkar spännande, men det är inte första receptet jag hade provat…saffran och fetaost har jag inte kombinerat. Kycklingreceptet nedan blir det redan denna vecka!
Detta receptet är populärt hos oss också! Förra gången hade jag inget choritzo så ersatte den med räkor. (fast jag rörde ner räkorna precis innan den serverades). Blev riktigt uppskattat!
Det här låter jättegott! 🙂 Jag önskar mig hennes bok…