Andra

Påskmeny

Påskmeny trerätters med välkomstdrinkSitter ni och funderar på vad ni ska servera till påsk? Look no further! Här kommer en komplett påskmeny! I kategorin Påsk här till höger i rullmenyn finns mycket mer att välja på, så det är bara att surfa loss och kombinera ihop din egen meny. Eller köra en copy paste på den här menyn, där flera av rätterna går att förbereda innan.

Gul drink påskdrink välkomstdrink fördrinkDen pippigula mangobellinin är så snabbgjord att det är helt fantastiskt. Bara klicka ner lite mangopuré från barnmatshyllan i botten av ett glas, fylla upp med bubbel och röra runt. Färdigt!

Grön soppa till förrätt. Påskmat.Vårsoppan med avokado och gurka går inte riktigt lika fort, men så värst lång tid att sno ihop tar den ändå inte. Den kan förberedas innan och serveras sedan kall. En perfekt förrättssoppa såhär till påsk!

Lammstek uppskivadDen ultimata klassikern som huvudrätt på påskmenyn är alltid lammstek. Den här smakar prima ihop med en potatisterrin och rödvinssås. Och rödvin i glaset, icke att förglömma.

ägglikörglass med ägg som påskdessertOch så till finalen – ägglikörparfait! Ägglikör i glass är en match made in heaven. Den här fixar du ihop någon dag innan och låter vänta i frysen på att det ska bli dags för påskmenyns efterrätt.

26 mars, 2018

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration