Andra

Påskpaket

Jag älskar att få paket! Så fort jag får ett i famnen tar femåringen i mig över, och jag vill slita upp paketet och hoppa upp och ner. Olof lyckades med konststycket att få en bild på mig när jag stod still.

Rafs, rafs. Det är min spanska kompis som har skickat lite blandade presenter till mig så här lite lagom till påsk. Det innehöll spanska modetidningar, ett vackert armband…

… och vin! Ett lokalt vin från Teneriffa, närmare bestämt, där hon har bott en längre tid. Närproducerat och lokalt när det är som bäst! Närproducerat för henne i alla fall, inte för mig. Det är alldeles för få som tillverkar vin här på Öland. Jämfört med Teneriffa har vi väl ett ganska ….hrm… otacksamt klimat.

Och ett förkläde också! Jag älskar förkläden. Där andra tjejer har obscena mängder skor och handväskor, har jag samma mängd förkläden. Det här står det Teneriffa på, och är riktigt piffigt! (Därmed inte sagt att jag inte har en ansenlig mängd handväskor.)

18 april, 2011

11 kommentarer

 1. Vilket kanonpaket att få hem, vin på posten är inte fel. Det är verkligen inte ofta (tror aldrig det har hänt faktiskt) att man hör om någon som är tokig i just förkläden. Var kommer det ifrån? Finns det några speciella som ligger dej extra varmt om hjärtat?
  Nyfikna? Ja visst!

 2. Mmm härligt med överraskande paket !
  Apropå handväskor undrar jag såååå över den fina som var på bild, den som fick följa med till Barcelona. Snyggare väska än jag sett på länge… Får man fråga vart den kommer ifrån ?
  MVH Petra Kalmar

 3. Snacka om trevligt paket! Och förkläden är ju jättekul, har ett helt gäng själv och klurar på om jag skulle rota i stuvlådan och knåpa ihop något själv en regnig dag 🙂

  Ha en finfin påskvecka!

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration