Andra Butiker Öland

Påskpyntat på Paradisverkstaden

Jag bor väldigt nära Paradisverkstaden på Öland, och ibland när vi är ute och går med Bally brukar vi slinka in genom dörrarna till den fina byggnaden, ta vår lilla blandrashund under armen och gå ett varv och bara insupa den vackra atmosfären.

Den här gången var det påskpyntat, och jag tog några papparazzibilder i hopp om att bli inspirerad att göra egna ljusmanschetter av björkris. Det är tveksamt hur det kommer att gå med det, men imorgon ska jag i alla fall knipsa in lite björkris och hänga ägg i.

Det får dock bli ägg av lite mindre storlek än de som ligger i lådan här. Men de skulle nog passa fint i mitt vardagsrum. Precis som mina tre raringar till höger. Louise missar inte ett tillfälle att gå på Paradisverkstan! För de som inte bor på Öland kan keramiken shoppas online, bland annat här på Nordic Nest.

27 mars, 2013

4 kommentarer

  1. Hej härliga Helena!!! Vill önska dig en underbart härlig påsk!!! O Paradisverkstaden är bara sååååå ljuvlig…vill alltid ha allt…..hrm förresten tror jag nog jag såg en skymt av dig i dag på KÖpstaden hihihihih
    Kram från Maja

  2. Vad fina bilderna blev som du tog kompis 😉 Stärkan i Kivik säljer numera också de fina äggen från paradisverkstan fast lite billigare 😉
    Kram på er!!!

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration