Andra

Per Morbergs vilda matlagning

Igår såg jag premiären av Per Morbergs matlagninsgsprogram ”Vad blir det för mat”. En tidning hade recenserat programmet med en kommentar i stil med ”Ifall du tyckte att Per Morberg var läskig i rollen han spelade i Rederiet, är det ingenting emot vad han är i rollen som själv.” Ja, vad ska man säga? Programmet var ju inte uppstressande på samma sätt som Tinas cookalong, där jag trots att Tina är glad och duktig mest blir uppjagad och nervös. (Det kanske är jag som har svaga nerver) Och Per Morberg var ju Leilas raka motsats, hon är så lugn och harmonisk när hon bakar eller lagar mat på landet att det är rena fåtöljterapin att titta på. Men jag gillade ändå hur Per Morberg trashade köket, slängde slevar omkring sig (känner igen vissa av de här dragen hos mig själv…) och drog halvsnuskiga skämt. För det mesta verkade han mest tycka att kameramannen var störig som ville filma honom över huvud taget. Men maten såg god ut, och jag tror att jag gillar hans excentriska stil, så jag tänker bänka mig framför TV:n nästa torsdag igen. (Bilden är lånad av TV4)

30 oktober, 2009

En kommentar

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration