Andra Glass Tips

Perfekt till glassen

När jag skrev om dulce de leche-glassen häromveckan blev jag så sugen på den att jag var tvungen att göra en omgång i helgen. Det är helt sjukt hur gott det är med dulce de leche-glass, nästan lite perverst. Glassen är så klart redan slut, men vi lyckades fånga den på bild innan den slukades. Den turkosgröna formen kommer från Nordljus och är en nyhet från Rice, en kvadratisk och söt liten form som är helt perfekt att frysa glass i. Innehållet i formen räcker – om man har tur – till fyra portioner, och är finfin att servera ur, till skillnad från mina fulbunkar i plast som jag brukar frysa glass i. Receptet på glassen hittar ni här, det hör till ett av bloggens populäraste recept, och formen kan ni hitta här.

9 januari, 2012

13 kommentarer

  1. Jag fick en award idag som jag gärna passat vidare till dig om du tycker sånt är kul. Om inte, så får du se det som lite länkkärlek eller nått och kanske motiveringen glädjer en skvätt / Ann-Sofi

  2. Hahaha, det är tredje gången jag är inne och läser det här receptet- det måste betyda att det är dags att göra egen och inte sitta och dregla över din!

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration