Andra, Kokböcker

Pimpa din kokbok

Ifall man är pysslig kan man pimpa sin receptsamling med lite scrapbooking för att få den mer personlig och mycket roligare att bläddra i. Den här fina kokboken kan jag däremot inte ta någon cred för över huvud taget, det är min kompis Tessan som är så pysslig som är lycklig ägare av den här boken. Själv har jag inget tålamod med pyssliga saker och blir arg bara av att trä en tråd genom en nål. Förresten så kan jag inte ens sy. Tur att jag kan laga mat i alla fall.

4 Kommentar

 1. Yasemin

  11 februari, 2010 at 8:57 e m

  Bra idé- Jag gillar att pyssla men har inte något tålamod heller tyvärr. Däremot designa sidor på datorn gillar jag. Så jag ska pimpa mina recept till en fotobok. 😉

 2. Anna

  11 februari, 2010 at 9:55 e m

  Det där med pappers-scrapbook-foto-pyssel är inte min grej heller, men önskar det hade varit!!! Men jag försöker inte ens, för jag har inte öga för sånt där!!!

 3. Veronique

  11 februari, 2010 at 9:56 e m

  Just nu har jag "Veronique tipsar" på min blogg! Ta en titt och se om du hittar något användbart! 🙂

 4. Tessan

  12 februari, 2010 at 7:28 f m

  Gullig du är som tar med den. Ser riktigt piffigt ut, måste shoppa mer prylar och pimpa mer 🙂 Kramis

Lämna en kommentar