Veckans Inspiration

Podcasten Eat This!

Har ni lyssnat på podcasten Eat This! med Leila Lindholm och Niklas Ekstedt? Det är min absoluta favoritpodd, alla kategorier. Jag älskar hur de bjuder på sig själva, kommer in på ämnen de inte har någon aning om, tjafsar, skrattar och helt enkelt är sig själva. Båda är riktigt roliga, dessutom. Niklas personlighet ser man ganska mycket av i hans TV-program där han reser runt och praoar hos olika restaurangägare runtom i världen, men att Leila är så rolig som hon är har man ännu inte sett i hennes TV-program. Hon är dessutom en företagare ut i fingerspetsarna. Att Niklas är företagsam råder det heller inget tvivel om, men det är samtidigt härligt befriande att höra om hur han förvirrat tar bussen till bilbesiktningen för att han inte riktigt kopplat att han måste ha med sig bilen dit. Den här säsongen har de börjat bjuda in gäster, och i förra avsnittet var kocken Linn Söderström inbjuden för att prata om det enorma gubbväldet som råder i restaurangbranschen. Mycket intressant, speciellt såhär i Me too-tider. En riktigt bra podcast, som får bli veckans inspirationstips från mig till er. Trevlig fredagkväll på er!

17 november, 2017

2 kommentarer

  1. Jag håller med! Bästa podcasten. Inte bara rolig (för det är den) utan även lärorik (och då menar jag inte när de spånar fritt 😀). Senaste avsnittet om klimatpåverkan är ett bra exempel. Tack för en fin blogg med trevliga recept och bilder! Saknar förresten föräldraledighetens häng. Men jag och ”mina mammor” ses som tur är precis så – över en middag och vin! Och våra äldsta är 9 år. För det är ju så – det säger bara swish😱

    1. Åh, det låter lovande, det där med middag och vin så många år senare. Ser fram emot det. 🙂 Jag har inte lyssnat på senaste podcasten än, får lyssna i bilen på väg till jobbet på mina jobbdagar i slutet av veckan. Ser fram emot det också. Stor kram!

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration