Andra

Polkabeta och fredagsmys

Visst är det härligt med fredag? Jag trodde inte att man skulle känna någon större skillnad mellan helg och vardag när man var mamma”ledig”, men det gör man! Det är roligt på helgerna när hela lilla familjen är samlad. Vi är riktigt svenniga och äter tacos varje fredag. Det är dessutom en maträtt man kan anpassa och få helt mjölkfri, så det är ju hyvens. Jag provade att äta lite mjölkprodukter nu i veckan, men då blev Lily sämre i magen igen, så det får bli mjölkfritt ett tag till. Men annars är koliken lite bättre, faktiskt.

Inget av det här har ju egentligen något att göra med polkabetan på bilden. Det är mest att jag tycker att polkabetor är vädligt fina, och ville tipsa om att passa på nu när de är i säsong. Själv kom jag över ett exemplar häromdagen, som jag har tänkt använda i pyttipanna. Annars är ju polkabetor himlans fräsiga att skiva tunt och lägga i en sallad, råa som de är. Inte för att jag har gjort det någon gång, men jag har tänkt göra det. Och det är ju en bit på väg, eller hur? Trevlig fredag på er, kära vänner!

4 Kommentar

 1. FREEDOMtravel

  5 oktober, 2014 at 8:39 f m

  Men vilken fin beta! Såna kände jag inte till över huvud taget…!

  1. Helena

   9 oktober, 2014 at 6:55 e m

   Det ska erkännas att jag inte heller kände till dem för ett par år sedan. 🙂

Lämna en kommentar