Andra, Kokböcker

Presenttips

Den här boken är ett prima presenttips så här i jul. Men den kanske är lite extra rolig att få innan jul, eftersom den innehåller recept man gärna vill laga precis före dopparedagen. Med andra ord är boken en finfin gåva att ge bort till sin partner/förälder/kompis om man vill fjäska lite extra före jul.

Den här boken fick följa med mig hem från Stockholm där jag har varit sedan i torsdags morse, därav den något skrala blogguppdateringen. Under torsdagen och fredagen åkte jag runt på jobb, och sedan kom Olof upp på fredagkvällen och var med resten av helgen. Vi har firat min kompis Lena som har fyllt 30, tittat på julskyltningen, smort kråset på Köttbaren och haft det allmänt trevligt!

Som alltid när jag är borta så har Olof och Bally kalasat på blodpudding i min frånvaro, självklart på ett kreativt sätt som även den här gången har dokumenterats. Bildbevis på detta kommer upp på bloggen ikväll!

4 Kommentar

 1. Alexandra - Kärlek på tallrik

  12 december, 2011 at 5:05 e m

  Vilken underbar framsida boken har, om inte annat kan den tjäna som julprydnad i köket 🙂 Låter som att Stockholmsresan var trevlig! Blodpudding minsann… Tänk att det är en sådan favorit hos dem!?

 2. Mårtenssons kök

  12 december, 2011 at 6:35 e m

  Dom kan verkligen konsten att ta tillfället i akt, dom där två herrarna…
  Vi har ingen "Julbok" alls bland kokböckerna, lite konstigt faktiskt men vi har aldrig tänkt på det innan… Däremot finns det en hel rad av Grillböcker och andra kokböcker med typisk sommarmat. Man kan ju fundera på varför det är så?

 3. Annika - Bakat och lagat

  12 december, 2011 at 8:36 e m

  Tack för detta inlägg. Jag skickade en länk på det till min man. Och gissa vad han kom hem med 🙂 Blev väldigt förvånad, men väldigt, väldigt glad! Fin bok med många bra recept!

 4. Presenttips

  22 december, 2011 at 7:03 e m

  Den här blir det ett absolut köp på till min mamma! Hoppas det finns recept på hemmagjord blodpudding i boken, det hade mamma gillat! Tack för tipset!

Lämna en kommentar