På baraenkakatill.se använder vi så kallade cookies som förklaras närmare nedan.
Vad är cookies?
Cookies är en liten textfil som placeras på datorn av en webbserver och fungerar som ett ID-kort. Cookies möjliggör att webbplatsen kommer ihåg viktig information som gör ditt besök på hemsidan bekvämare och för att förbättra din upplevelse som besökare. Cookies är så kallade passiva filer som inte kan sprida farlig programvara eller virus på din mobila enhet eller dator. Det finns två typer av cookies som kallas Permanent Cookie och Session Cookie.
Permanent Cookie
Denna typ av cookie sparar en fil som ligger kvar på besökarens dator. Den används till exempel för att kunna anpassa en webbplats efter besökarens önskemål, val och intressen samt för statistikuppföljning.
Session Cookie
Under tiden en besökare är inne på en webbsida, lagras denna typ av cookie temporärt i minnet på besökarens dator. Session Cookies försvinner när du stänger din webbläsare.
Cookies kan antingen vara förstahands-cookies eller tredjeparts-cookies. Förstahands-cookies placeras av hemsidan du besöker medan tredjeparts-cookies placeras av en annan part. Tredjeparts-cookies används ofta för bland annat Google Analytics, Facebook och Remarketing med syftet att förstå hur hemsidan används, hur man kan förbättra användarupplevelsen samt för att generera målinriktad annonsering.
Vilka cookies domän.se använder och hur man avaktiverar dessa
Läs mer om vilka cookies som används på den här hemsidan, deras syfte, deras livslängd och/eller ändra inställningarna för dem genom att bläddra mellan tabbarna här till vänster.
Ser fram emot provsmakning på jobbet…….
riktigt fint bild!! underba…
vad ska du göra med det? blir det kaka eller paj
TAkk for hyggelig hilsen på bloggen, det er så mye godt hos deg! Og ja, den første spede vårrabarbraen er bare nydelig! Hege
Visst är det härligt med rabarber, det finns så mkt man kan hitta på med dem!
Visst är det härligt med dessa vårtecken!
Själv blev jag bjuden på en underbar rabarberpaj idag!
Dock inte färska från landet, ännu med snart 🙂
Kram Gourmetmorsan
Samma här.. mina har åxå börjat sticka upp ur löv och ask bädden 🙂 Längtar tills dom har vuxit till sig lite så man kan börja "tortera" dom lite 😛
Den glassen saknar jag åxå 🙁
Men åhh va söta!! Lyckliga du! 😀 Rabarber är ju SOMMAR!! Gud så härligt!
Mmm, och att äta dem som de är – bara lite lätt doppade i socker är också himla gott! Det blir spännande att se vad du hittar på med dem =)
Angående Ronneby.. så brukar vi tjejer nog ordna det själv*s*
Min sambo har jag piiiikat i flera år men inget händer. Sen började jag och Carina prata om det för hon har varit dit över en dag med jobbet.
100kr och du har tillgång till hela spa anläggningen. Äger du en morgonrock och tofflor så ta med det. Annars finns det att hyra…
nyckel hyr man åxå med dep.pengar 100kr men dom får du tillbaka när man går hem.
Ta me ddig en tjej eller några och sen åker ni på en hel dag… 😉
Väl värt pengarna 🙂
Vill man ha någon behandling av något slag så beställer man och bokar tid bara 🙂
Lunchen kostar 120kr där och det kändes väldigt dyrt. Men det var väl värt pengarna. Super duper häftig salladsbuffé som var jättegod och det som serverades för dagen var kalvfärsbiffar och det var så jäkla gott 🙂
Bra rykte om super god mat och det kan jag bara hålla med om. I en jätte fräsh och ljus och fin matsal med jätte härlig service 🙂
Så jag tycker helt klart att du ska dra ner dit en dag och bara laaaata dig 🙂
Tar du en helg så tror jag det kostade 150kr 😉
Kram Stina
Äntligen rabarber! 🙂
jag tror att alla företag tar bort det som man tycker är godast med flit för att jävlas, som med lays fetaostchips och gb's rabarberglass! pringles hade också fetaostchips ett tag, de var också himla goda vill jag minnas.
själv tycker jag bara om rabarber när man plockar dem direkt ur landet, har ett fat med massa strösocker på och doppar rabarbern i sockret. yammi 🙂
Jaaa..kan bara hålla med. Visst är det gott med rabarber! =)
Mmmm,rabarberpaj, härligt! Har helt missat att du bor på Öland, var bor du? Har varit på Öland varje sommar under större delen av mitt liv fram tills för 5 år sen då mina föräldrar sålde familjens hus. Saknar det så det gör ont i hjärtat, jag och min man pratar ofta om att flytta dit om vi bara kan försörja oss, skulle gärna se att vår hullunge Benajmin fick växa upp där.
Receptet vi använder när vi gör Lufsa kanske är långt ifrån rätt men jag hittade det på nätet för några år sen och jag tycker det smakar precis som Lufsan i Sandvisk Kvarn så det duger för oss. Jag gör en pannkakssmet och river en hel massa potatis, typ 10 normalstora, blandar och häller ut i en långpanna. Täcker allt med rimmat fläsk i skivor, täcker ordentligt för dom drar ju ihop sig, och så in i ugnen på 200 grader tills fläsket fått en härlig stekyta, ca 30-40 minuter skulle jag tro.
Mmmm, den första rabarberpajen är ju alltid så fruktansvärt god! =)
Jag som trodde mina rabarber dog förra sommaren av alla sniglar som härjade. Men jag hade tur, dom har kommit lika långt som dina!
Ja, jag såg några röda knölar på väg upp ur marken igår. Äntligen! Snart så blir det rabarberkakor så det står härliga till 😀