Andra

Rabarberpaj en fredagkväll

Njuter ni av fredagkvällen allihopa? Det gör jag, vi har ätit pasta och druckit rosévin, och nu blir till att sätta tänderna i den här knapriga rabarberpajen som jag gjort med rabarber från trädgårdslandet. Godaste receptet på rabarberpaj innehåller kanel, ni hittar det här. Efter den blir det en promenad i kvällssolen ner till vattnet med Bally.

5 Kommentar

  1. Mårtenssons kök

    17 juni, 2011 at 7:11 e m

    Har just tagit oss in från balkongen där vi suttit och njutit av kvällssolen och ett gott glas vin, så härligt! Längtade efter solen hela dagen och till slut så tittade hon fram:)

    Hoppas ni får en härlig helg!

  2. Lenita från Bohuslän

    17 juni, 2011 at 7:33 e m

    Underbart med rabarberpaj…riktigt sommrigt! Ser den vackra pajformen du har. Var på bröllop förra helgen i Ljungskile och då fick brudparet flera gratängformar som är otroligt lik din pajform :-)Jag tror den hade ett blomnamn..Gerbera kanske!?Underbara formar. Ha nu en härlig fredag! Kram Lenita

  3. Aratorps Lena

    18 juni, 2011 at 6:11 f m

    Mums! Den ska jag testa! /L

  4. Helena

    18 juni, 2011 at 10:15 f m

    Pajformen kommer i allra högsta grad från Gerbera, ett himla trevligt märke på formar och annat fint till köket! 🙂

  5. Matarkivet

    19 juni, 2011 at 11:50 f m

    Vilken lyx med hemodlad rabarber!

Lämna en kommentar