Andra

Redan måndag igen

Då var det måndag igen, och Olofs sista semestervecka har börjat. Om en vecka blir Lily och jag själva om dagarna, bortsett från Ballys sällskap, då. Men det ska vi nog klara, även om det är extra trevligt när hela familjen är hemma.

Dagarna går fort här hemma; vi äter, sover, ammar (nåja, det är väl mest Lily och jag som står för ammandet), går små promenader med vagnen, tar någon liten tur med bilen, och sedan är det ny dag igen, och ny vecka. Olof står för all matlagning de här veckorna, jag kommer inte ens ihåg sist jag lagade någon mat. I skrivande stund håller han på och fyller ett helt stycke kyckling med smör och färska örter, som snart ska hamna på grillen. Jag är mycket pepp på slutresultatet! 

21 juli, 2014

2 kommentarer

  1. Låter som en underbar tillvaro och den där kycklingen låter också underbar. Jag grillade en hel kyckling för första gången denna sommar (beer can) och det blev verkligen så himla bra. Hoppas det blir rapport från Olof om nämnda kyckling. Ha en skön semestervecka tillsammans med hela familjen!

    Kram!

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration