Andra

Resten av topplistan

Häromdagen när jag la ut bilden på lövbiffsgratängen och skrev att det var ett av bloggens tre populäraste recept fick jag frågan vilka de andra två recepten var, och det är klart att jag får ta och lägga ut dem också. Har man sagt A får man säga B, liksom. Inte för att jag tror att ni har hällt en påse mjöl över er själva i ren rafflande förväntan, men ändå. Det är smarriga recept, det lovar jag er. Dulce de leche-glassen med karamelliserade pecannötter på bilden ovan är hejdlöst populär.

Precis som fusksurdegsbrödet. Världens smidigaste frukostbröd, som man rör ihop kvällen innan precis innan man går och lägger sig. Man behöver inte ens vara nykter när man gör det.

Tacotårtan är en storfavorit hos småbarnsfamiljer, och uppskattas nog av alla åldrar, när jag tänker efter. Som ni ser har jag utökat listan från de tre populäraste recepten till de sex populäraste. Varför nöja sig med bara tre recept, när man kan få fler?

Mintchokladtårtan är ruggigt god, och görs med fördel dagen innan den ska serveras så att den får stå och ”mogna” i kylen så att smak och konsistens hinner sätta sig. Perfekt efterrätt på nyårsafton eller vid andra tillfällen då efterrätten ska vara smidig men ändå imponerande.

Och sist men inte minst – chiligrytan, som görs på högrev och innehåller choklad. Ett prima söndagsnöje så här års. Kanske att man skulle låta en sådan här puttra i ugnen imorgon när man är ute och krattar löv?

1 november, 2014

4 kommentarer

  1. Åh en sån bra blogg med massor av goda recept! Hittar alltid nåt som passar både till nyår som cykelfest! Förgyller min dag 🙂

    1. Hej Cia! Vad roligt att höra! Och det där med cykelfest verkar ju hur kul som helst! Jag är i hemlighet lite småsnopen över att aldrig ha blivit inbjuden till en cykelfest. Jag får väl dra ihop en egen. 😉 Kram!

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration