Drinkar

Rosé och Fanta!

Rosévin blandat med Fanta är toppen! Har ni inte testat det än rekommenderar jag att ni testar det snarast! Väldigt smidig fördrink, bara att blanda rosé och Fanta efter behag, och slänga i en isbit eller två. Jag introducerades för den här blandningen på en möhippa förra året, min kompis Helena förklarade att ”det dricker alla i Stockholm” och vi nyfikna ölandstjejer lät oss väl smaka. Så nu dricks det även på Öland. Inte för att jag var först på ön med att sippa Fanta och rosé. Men ändå. Ni fattar. Skål!

3 augusti, 2010

14 kommentarer

  1. Hej Helena, hoppas du har en bra sommar. Du har fått en award av mig som finns att hämta. Du har säkert fått flera men jag kan inte låta bli att dela ut en till.

    kram Louise

  2. Har också druckit ett par glas av det i sommar, väldigt gott. En citronskiva och någon jordgubbe i så blir det verkligen som en drink.

    Tack igen för den goda frukosten, ska testa att göra din yogurt någon gång.

    Kram

  3. Tur att jag har fyllt på rosévins förrådet nu fattas bara Fantan så ska jag testa. Håller med om att det låter lite skumt men man blir ju nyfiken 🙂

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration