Andra, Glass

Salted Caramel – en ny favorit från Häagen-Dazs

Har ni provat den senaste smaken från Häagen-Dazs? Jag är helt besatt, och har sedan jag fick en check för att provsmaka byttan redan varit och köpt på mig ännu fler byttor. (Som också redan är slut.) Det är något med kolaglass som alltid har tilltalat mig. Jag kommer ihåg när jag gick i mellanstadiet och Big Pack hade en tvålitersbytta i ljusblå plast med vaniljglass i, med en blomformad kolasmakande glass i mitten. Den där kolaglassen gröpte syrran och jag ur fortare än kvickt, och sedan var det bara vaniljglassen kvar. Självklart förbarmade jag mig även över den (glass har också känslor), men det är den där kolaglassen som jag minns. Den kolaglass som görs idag av lyxmärkena är så klart extra god, och just den här smaken är enligt mig bäst just nu. Jag skulle väl knappast påstå att den smakar salt någonstans, men det är något i smaken som gör att den är extra speciell och god, små halvknapriga bitar av någon slags krokant, och kolasås. Fy vad sugen jag blev på glass nu.

7 Kommentar

 1. Malin`s Diner

  18 april, 2013 at 8:06 e m

  Mmmm, på söndag elelr måndag ska jag få provsmaka Häagen-Dazs på bloggeventet. Kan inte bli annat än bra!

  Kram kram

  Nu ses vi snart! 🙂

 2. Sofia

  18 april, 2013 at 8:16 e m

  Lät ju sjukt gott! Jag som har ont i halsen borde ha en sådan burk framför mig ; ) kram på er /Sofia

 3. Louise

  18 april, 2013 at 9:41 e m

  åååh fy tusan va gott!!

 4. Elin

  19 april, 2013 at 3:20 e m

  Jag kan även rekommendera Lindts nya choklad med karamell/havssalt.

 5. Brogatan Interiör

  20 april, 2013 at 8:33 e m

  Jag faller för allt som har kombinationen kolasmak och salt, så detta lät ju supergott (även om nu saltsmaken endast fanns på etiketten)

  Ha en fortsatt skön helg!!

  //Linda

 6. Matarkivet

  22 april, 2013 at 12:29 e m

  Jag älskar ju just det salta med salted caramel, men det låter ju god ändå så den får testas minsann!

 7. Amy's piece of cake

  23 april, 2013 at 4:52 e m

  Om jag har provat den? Jajamän, både i söndagskväll och i måndags åt vi stooora lasser av den här godingen. En given favorit blir det!

Lämna en kommentar