Andra Glass

Salted Caramel – en ny favorit från Häagen-Dazs

Har ni provat den senaste smaken från Häagen-Dazs? Jag är helt besatt, och har sedan jag fick en check för att provsmaka byttan redan varit och köpt på mig ännu fler byttor. (Som också redan är slut.) Det är något med kolaglass som alltid har tilltalat mig. Jag kommer ihåg när jag gick i mellanstadiet och Big Pack hade en tvålitersbytta i ljusblå plast med vaniljglass i, med en blomformad kolasmakande glass i mitten. Den där kolaglassen gröpte syrran och jag ur fortare än kvickt, och sedan var det bara vaniljglassen kvar. Självklart förbarmade jag mig även över den (glass har också känslor), men det är den där kolaglassen som jag minns. Den kolaglass som görs idag av lyxmärkena är så klart extra god, och just den här smaken är enligt mig bäst just nu. Jag skulle väl knappast påstå att den smakar salt någonstans, men det är något i smaken som gör att den är extra speciell och god, små halvknapriga bitar av någon slags krokant, och kolasås. Fy vad sugen jag blev på glass nu.

18 april, 2013

7 kommentarer

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration