Andra Butiker

Shoppat på nätet

För ett tag sedan fick jag hem några grejer som jag beställt ur Leilas webshop. De var väldigt fint inslagna i papper och med etiketter, så det var en fröjd att öppna paketet. Jag köpte ett kit med små gulliga etiketter till hemlagade gå-bort-presenter, och två paket sugrör. Just de där sugrören är fantastiskt fina att servera en drink med, men tyvärr är de inte så praktiska. De är ju gjorda av ekologiskt nedbrytbart papper, vilket är jättebra ur miljösynpunkt, men det gör också att de mjuknar ganska fort och luckrar upp sig en del. I övrigt finns det massor av fint i Leilas shop, fast en del artiklar tycker jag är kanske lite väl högt prissatta. (Men jag vill fortfarande ha den där ljusblå emaljformen…)

Det var dagens lilla shoppingrecension! Nu blir det film och glass i soffan. Den perfekta avslutningen på en fredagkväll! Självklart har jag redan ätit den obligatoriska fredagspastan och gått hundrundan med Bally. Man är ju vanemänniska. Ha nu en riktigt mysig fredagkväll, alla härliga bloggläsare!

3 augusti, 2012

5 kommentarer

  1. Trevligt med shopping, men lite trist på sugrören… Fast man kan ju ha dom i ett snyggt glas i köket och bara låta dom stå där och vara fina och sprida lite glädje!
    Film skulle vi också se men dvdn vi hyrde ville inte som vi ville, suck:( Så nu blir det popcorn och tv itället, men det får funka det också.

    Ga en riktigt skön helg alla tre,
    kramar från Mårtenssons

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration