Andra Kokböcker

The silver spoon – en klassiker

Den här tegelstenen är odödlig klassiker som kan stoltsera med att vara Italiens bäst säljande kokbok sedan 50 år tillbaka. Den uppdateras ofta för att passa dagens standard, men kontentan är fortfarande densamma; de allra bästa italienska recepten, från landets alla regioner. I USA är den dessutom en väldigt populär bröllopspresent. Min kompis Elsa som bor i Philadelphia råkade nämna för några amerikanska vänner att hon inte hade boken, något som tydligen möttes med sådan chock att hon snabbt såg till att ändra på det. Vilket är anledningen till att Elsas bror och hans fru gav mig den i present sist jag fyllde år. Och jag älskar den! Ikväll innan jag lägger mig ska jag bläddra i den igen. Det finns ingen bättre kvällslektyr än kokböcker.

2 februari, 2012

10 kommentarer

  1. Vad kul!! Denna boken är verkligen en guldklimp – och verkligen något alla borde ha i hyllan!

    Kul att brorsan berättade historien, det stämmer att jag verkligen fick känna mig som en utomjording där en stund när jag erkände att jag inte hade boken.. he he….

  2. Håller med, kokbäcker är underbar kvällslektyr!
    Denna har jag inte ens hörts talats om *skäms lite* men den kommer inhandlas genast! 🙂
    Hälsningar
    Malin

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration