Andra

Skådebröd till påsk

Innan påsken är slut måste jag ju passa på att visa det fina skådebrödet jag såg på NK i Stockholm förra helgen. Sådana här söta små brödkaniner är nog inget jag skulle ge mig på att provbaka själv. Men det är ju kul när någon annan gör det. 🙂

4 april, 2010

8 kommentarer

  1. shieeet, vad vissa är duktiga och pyssliga 🙂 det är nog ingenting jag skulle våga mig på heller! och vad en sån där liten kanin kostar vågar jag knappt gissa?!

    tänk att det kan vara så dyrt med yoghurt och soygurt! jag funderar på att skriva till gogreen och berätta om hur jag gör bra reklam för dem i min blogg så de borde sponsra mig med lite soyghurt 😉

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration