Andra

Sköna söndag

Tittar in en snabbis för att önska er en härlig söndagsförmiddag! Här skiner solen från en klarblå himmel, och dagens planer består av vårpromenad och vårfika i solen. Nu har även påskliljorna börjat skjuta upp ur jorden, och hackspetten var i full gång på Ballys morgonrunda tidigare idag.

Tack för alla fina kommentarer om den nya garderoben! Olof lapar i sig allt beröm och smackar nöjt. Själv fjäskar jag med fika. (Det var förresten någon som undrade om den grå tunikan som hängde på en ställning därinne, och den är från märket Lucky Lina, och kan hittas här.) Ha nu en riktigt härlig söndag! Jag återkommer senare ikväll med vinnaren av den automatiska såsvispen. Tävla kan ni fortfarande göra här.

7 Kommentar

 1. Amy's piece of cake

  4 mars, 2012 at 10:05 f m

  Njut av det underbara söndagsvädret!

  PS. Du har väl inte missat Pav Bhaji på min sida? Vimal vet nog vad det är misstänker jag! 😉

 2. Malin`s Diner

  4 mars, 2012 at 10:17 f m

  Har precis kommit hem efter att ha tillbringat ett dyn på Kurortens SPA i Varberg. Mmmm, har njutit fullständigt kan jag meddela. Nu måste jag dock jobba resten av dagen, men det hemifrån i alla fall.

  Ha en bra dag!

  Kram Malin

 3. Anna

  4 mars, 2012 at 1:39 e m

  Å va härligt, hoppas ni får en fin eftermiddag! Kram Anna

 4. ♥Linda♥

  4 mars, 2012 at 1:48 e m

  Så härlig tunika du har! Vårfräsh 😉

  Ha en härlig dag!

 5. Birgit

  4 mars, 2012 at 2:03 e m

  Vilken fin bild 🙂 O du, jag är oxå lite imponerad (o avundsjuk på din garderob..) Funderar på om barnen kan dela rum, så kan jag oxå göra en "walk-in" (ha ha) Här strålar oxå solen – bästa tiden på vinterna har börjat – dvs vårvintern! Ha en fortsatt trevlig söndag!

 6. Lenita från Bohuslän

  4 mars, 2012 at 3:41 e m

  Vilken fin bild på dig och Bally! Du är ju så vacker:-)Söndagen har vart härlig då jag och lilla gubben har haft fotosafari uppe i fjällen bland småsjöarna:-) Han är tålmodig som vill hänga på när jag fotar!Soliga kramar från mig.

 7. Remsan

  6 mars, 2012 at 8:46 e m

  Vilken fin bild på dig snygging! Förlåt Bally, men matte är här sötast 🙂

Lämna en kommentar