Andra

Soffmys

Har ni en mysig lördag, kära vänner? Skönt med helg, tycker jag! Jag har precis kommit in från en kall långrunda med Bally, och nu väntar en värmande kopp té, ett par rutor choklad och senaste numret av Lantliv i soffan. Bally ligger i fåtöljen och tuggar nöjt på ett tuggben. Med andra ord – vi fikar.

28 januari, 2012

8 kommentarer

  1. Un blog precioso.
    Desde hoy sigo tu blog, si lo deseas te invito a visitar mi blog y si es de tu agrado me gustaria tenerte como saguidora de mi blog para seguir en contacto. Saludos. Manoli.

  2. Har haft en underbar lördag med både fika och shopping 🙂 Shoppingen var till vårt nya lusthus som snart är färdigt.Kommer att bli många härliga tjejmiddagar som kommer att avnjutas i detta lilla myshus….längtar bara till sol & värme nu! Kram.

  3. Ser verkligen helt underbart mysigt ut <3 Vad mycket du hunnit med när jag har haft en lång period av uteblivet läsande – jag har saknat dina inlägg rejält så det var en fest att få läsa igenom dem alla nu! Kul att se vad du tyckte om matkassen – det verkar som att de allra, allra flesta är nöjda efter att ha provat dem! För mig som är ensam och vegetarian är det nog inte ett alternativ, men jag försöker få in mina föräldrar på idén 🙂 Och vad sugen jag blev på rårakor! Det var inte igår jag åt det inte! Men jag har aldrig provat att äta dem med stekta äpplen, kul variant 😀

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration