Andra, Tips

Sommarens godaste vin!

Det här vinet är utan tvekan mitt nya favoritvin när det gäller vita viner. Jag har druckit det flera gånger på tjejmiddagar i vår, och alla tycker om det. Tjejerna och jag tycker att det är fruktigt, lättdrucket och friskt. Det är möjligtvis min mamma som föredrar torra vita viner som inte tyckte att det var en ny favorit, men gillar man lite sötare, fruktigare vita viner så är det här vinet en riktig sommarhit! På Systembolaget har det nummer 5340 och det kostar 69 kr.

6 Kommentar

 1. Emma

  19 juni, 2010 at 5:38 e m

  Tack för tipset! 🙂 Låter som ett vin för mig.

 2. Håkan och Anki

  19 juni, 2010 at 7:47 e m

  Låter som ett vitt vin i vår smak, tack för tipset!

 3. Fridas kök

  21 juni, 2010 at 11:26 f m

  Låter ju väldigt gott! 🙂

 4. Loulas Kök

  21 juni, 2010 at 5:52 e m

  Låter som ett vin för mig. Gillar verkligen inte torra viner men vill ändå dricka vitt vin i bland så det skall jag prova.

 5. Danielle på HeavenlyCupcake

  21 juni, 2010 at 6:30 e m

  Åh, jag älskar Riesling viner, ska verkligen pröva detta nu när jag bjuder på grillkväll! Ett annat av mina favoriter som du säkert skulle gilla är Di Bortolli (tror jag det heter) Det har en lila-gul etikett, riktigt mumsigt!

 6. Malin

  22 juni, 2010 at 4:06 e m

  Jag vet inte vad det är, men jag tycker inte om vita viner, så vida det inte är i en dagens med russian och en massa is. Rött vin ska det va, annars får det va ;-)!!

Lämna en kommentar