Andra Vintips

Sommarens snyggaste rosébox

Den handväskformade roséboxen från Vernissage är utan tvekan sommarens snyggaste boxvin! Jag tycker att utbudet bland roséboxarna är lite halvdant, (för att låta sådär lite lagom snorkig) så när jag läste hur den här roséboxen fick höga betyg i både DN och Allt om Mat tyckte jag att det var värt att slå till. Och jag är benägen att hålla med, det här är ett riktigt gott rosévin. Det finns i Systembolagets beställningssortiment (här) och matchar till vilka par skor som helst!

8 juni, 2011

15 kommentarer

  1. Wow!Vilken läcker väska! Matchar dina skor fantastiskt fint och smakar säker jättegott.Detta skall jag testa på och kan även ha som gå bort present till värdinnan för kvällen. Tack för tipset. Kram Lenita

  2. Jag hörde att den fina väskan kommit även i rosa, men hittade den inte. Men att man måste beställa den förklarar ju en del. Det vita vinet är gott tycker jag, så förhoppningsvis även detta. Betydligt snyggare än en vanlig BIB. Och passar helt klart till vilken strass som.

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration